Rovar- és kullancsriasztók

Ben's s kullancs és szúnyogriasztó spray 100ml

Gondtalan kirándulás az egész családnak! A bőrfelületre permetezve a kullancsokat, a szúnyogokat és más vérszívó rovart 6-8 órán keresztül távol tartja. Gyermekek és felnőttek egyaránt használhatják.
1472 Ft
15 Ft/ml

Bitefree szúnyog- és kullancsriasztó roll-on 80ml

A Bitefree szúnyog- és kullancsriasztó roll-on különleges golyós kiszerelés ebben a kategóriában, mivel használatakor nem lélegezzük be a hatóanyagot (pl. más, hajtógázas spray-k esetében) Hatása akár 4 órán át is tart, s használata után nem kell kezet mosni.
Megtakarítás: 302 Ft
1492 Ft
1190 Ft
15 Ft/ml

Bitefree szúnyog- és kullancsriasztó spray 75ml

A BiteFree spray kellemes illatú készítmény, mely a ruházatra is permetezhető. Nem hagy foltot az anyagon. Nem tartalmaz hajtógázt.
1562 Ft
21 Ft/ml

Envira Rovarirtó permet 100ml

Az Envira kullancsirtó spray ajánlott minden szabadidős tevékenységhez ahol a kullancs megjelenhet, hatékonyan használhatja például túrázáskor a ruházat, sátor stb kezelésére.
1432 Ft
14 Ft/ml

Galaktiv Bio Kullancsriasztó spray 100ml

4-6 órás védettséget biztosít a rovarok támadása ellen. A megfelelő, gondos használat minimálisra csökkenti a kullancscsípés valószínűségét.
1564 Ft
16 Ft/ml

Galaktiv Bio Szúnyogriasztó spray 100ml

Megfelelő védelmet biztosít a kellemetlen repülő-, szúró-, csípőrovarok ellen (szúnyog, muslica, bögöly, és egyéb csípőlegyek stb.).
1341 Ft
13 Ft/ml

Naturland szúnyogriasztó spray 100ml

Vérszívó rovarok (szúnyogok, kullancsok) távoltartására alkalmas. A bőrfelületre juttatott készítmény, a felvitel vastagságától függően, a vérszívó rovarokat (pl. szúnyog, kullancs) 4-6 órán keresztül távol tartja.
Megtakarítás: 485 Ft
1784 Ft
1299 Ft
13 Ft/ml

Protect Natural szúnyog- és kullancsriasztó permet eukaliptusszal 100ml

Vérszívó ízeltlábúak (szúnyog, kullancs, púposszúnyog) távoltartására. Természetes eredetű hatóanyagot, az eukaliptuszfa olajának kivonatát tartalmazza. Dermatológiailag tesztelt. Már 6 hónapos kortól használható.
1294 Ft
13 Ft/ml

Protect Ranger szúnyog- és kullancsriasztó aeroszol 100ml

Csípőszúnyogok (pl. Aedes és Culex fajok), kullancsok (pl. közönséges kullancs – Ixodes ricinus) és púposszúnyogok (pl. Simulium fajok) riasztására, távoltartására.
916 Ft
9 Ft/ml
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu