Naturland szúnyogriasztó spray 100ml

1990 Ft
20 Ft/ml

Vérszívó rovarok (szúnyogok, kullancsok) távoltartására alkalmas. A bőrfelületre juttatott készítmény, a felvitel vastagságától függően, a vérszívó rovarokat (pl. szúnyog, kullancs) 4-6 órán keresztül távol tartja.

Naturland Szúnyog- és kullancsriasztó spray
szabadforgalmú rovarriasztószer

A bőrfelületre juttatott készítmény, a felvitel vastagságától függően, a vérszívó rovarokat (pl. szúnyog, kullancs) 4-6 órán keresztül távol tartja.

Használati utasítás:
Tartsuk a flakont függőlegesen, és 15-20cm távolságból permetezzük a készítményt a védendő bőrfelületre, majd azt enyhén dörzsöljük szét. Az arcbőrt, a szem és a száj környékének kivételével a kézre szórt permettel kell bekenni.
Kisgyermekeknél inkább a ruházatra fújjuk!

Hatóanyaga:
20% etil-butil-acetil-aminopropionát

Figyelmeztetés:
Ügyeljünk arra, hogy a folyadék nyálkahártyára (szem, száj) ne kerüljön! Akiknek a bőre a készítmény hatására allergiás elváltozást mutat, annak azt bő, szappanos vízzel azonnal le kell mosni! Allegiára hajlamos egyének használat előtt kis bőrfelületen győződjenek meg a készítmény ártalmatlanságáról. Gyermekektől elzárva tartandó! Kevésbé tűzveszélyes.

Engedély száma: OTH 3926-3/2007

Kiszerelés:
Mechanikus szórópumpával ellátott műanyag flakonban.

Gyártja és forgalmazza:
Naturland Magyarország Kft.
1106 Budapest, Csillagvirág utca 8.

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

.