Kövesse csomagját online!

A Statimpatika.hu online patika logisztikai partnerei saját weboldalaikon lehetőséget biztosítanak a csomagszám alapú megrendelések nyomon követésére miután átvették a csomagot patikánktól. A csomagszámra kapott eredmény várhatóan tartalmazza, hogy melyik futár és mikor vette át a csomagot illetve, mikor melyik depóba érkezett meg Megrendelése, és mikor melyik depót hagyta el a megrendelés.

A nyomonkövetéshez szükséges csomagszám a megrendelés visszaigazolásban található. A csomagszám alapján megtekinthető, hogy éppen hol van az Ön megrendelése.

A nyomonkövetés a megrendelés visszaigazolásának napján a késő délutáni - kora esti óráktól válik elérhetővé az adott csomagra!

Amennyiben bármilyen probléma lépne fel a kézbesítéssel kapcsolatban, kérjük, azonnal lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken!

Csomagkövetéshez szükséges link:
GLS Hungary: gls-hungary.com

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

.