Regisztráció

Regisztráció adatai:
  1. Hírlevél kérése
  2. Nyilatkozom, hogy a vásárlás feltételeit ismerem és elfogadom.

Alulírott - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6.cikk (1) bekezdés b, pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezeli.

Regisztrációs és Általános Szerződési Feltételek


1.Regisztráció


Kérjük, olvassa el a www.statimpatika.hu internetes gyógyszerrendelés rendszerének regisztrációs és Általános Szerződési Feltételeit!

Kizárólag abban az esetben regisztráljon rendszerünkben, ill. rendeljen termékeket a rendszer segítségével, amennyiben teljes körűen elolvasta feltételeinket, és ezeket maradéktalanul elfogadta!

A regisztrációval és a rendszer-használattal összefüggő tájékoztatás megismerésének elmulasztása kizárólag az Ön felelőssége, ekként Ön erre semmilyen körülmények között nem hivatkozhat!

A weboldalon számos információ található, azonban mindig tartsa szem előtt, hogy ezek nem helyettesíthetik a szakszerű orvosi ellátást és az erre épülő tanácsokat.

Kijelentjük, hogy sem a jelen honlapon található információkért, sem az ezen információk felhasználásából eredő esetleges károkért vagy hátrányokért semmiféle felelősséget nem vállalunk, hiszen ezen információk minden esetben a honlapon szereplő termékek előállítóitól származnak, s nem minden esetben tájékoztatják cégünket egy terméknél fellépő változásról.


2. Csomagküldés és átvétel

A megrendelt gyógyszereket csomagküldés formájában szállíttatjuk el Önnek kizárólag Magyarország közigazgatási területén belül.

Logisztikai partnerünk
GLS - futárszolgálat

A megrendelt termékeket hullám-kartondoboz(ok)ba vagy légpárnás borítékba csomagoljuk, azokat dolgozóink lezárják és átadják a futárszolgálatnak az Ön által kiválasztott szállítási móddal, mely lehet házhozszállítás vagy Posta Pontokon való átvétel.

Kérjük, a csomag(ok) átvételekor ellenőrizze, hogy a csomagon nincs-e sérülés, illetve a nálunk történt lezárást követően nem történt-e felnyitás és újbóli lezárás. Amennyiben a csomag sérült, illetve amennyiben a sérülés bizonyítottan az általunk történt lezárás után következett be, úgy kérjük, tagadja meg a futárszolgálattól a csomag átvételét, és kérje a futárt, hogy juttassa vissza hozzánk a csomagot.

Ebben az esetben kérjük, telefonon értesítsen bennünket a történtekről, illetve munkatársainkkal egyeztessen a továbbiakról: a megrendelés újbóli elküldése / törlése (nem utánvéttel történő fizetés esetén, amennyiben a megrendelés törlésre kerül, a teljes díjat 2 (két) munkanapon belül visszautaljuk számlájára).

Online patikánkban történő megrendelés esetén,
-kérjük, töltse ki a név és cím (lehet a munkahely címe is) rovatokat, ahol a megrendelt gyógyszereket át kívánja venni
-kérjük, adja meg mobil-telefonszámát is, annak érdekében, hogy a futár a szállítás időpontját Önnel egyeztetni tudja, amennyiben Ön esetleg nem tartózkodna a futár megérkezésekor a megadott címen,
-számla igény esetén, kérjük, ezt jelezze a megrendelés elküldésekor, és adja meg a számlán kötelezően feltüntetendő adatokat (cégnév, adószám, cím).

Amennyiben ezen adatokat a megrendelés során elfelejti közölni, úgy nem áll módunkban teljesíteni megrendelését.


3. Csomagküldés és átvétel díjai

Magyarország közigazgatási területén belül a csomagküldés díja az alábbiak szerint alakul:

5.000Ft és alatti kosárérték esetén: 990Ft
5.001Ft - 9.999Ft kosárérték között: 690Ft
10.000Ft feletti kosárérték esetén: 0Ft


4. Fizetési módok

Csomagküldéssel az alábbi módokon tudja teljesíteni fizetési kötelezettségét a megrendelése és vásárlása után:
- Előre utalással bankszámlánkra (a megrendelésről kapott e-mail díjbekérőnek minősül ez esetben)
- Utánvét, fizetés a futárnál készpénzben vagy bankkártyával!*
*:A tranzakció vásárlásnak minősül.


Átutalási információk:
Vágó Gyógyszertári Bt.
11740009-20080853 OTP Bank (Forint számla)

Külföldről történő utalás esetén:
Nemzetközi számlaszám: IBAN HU51 1174 0009 2008 0853 0000 0000
OTP Bank SWIFT-kód: OTPVHUHB

Átutalással történő fizetés esetén, a megrendelt termék(ek)et a megrendelés során közölt díjnak a bankszámlánkra történő teljes körű megérkezését követő munkanapon tudjuk átadni a futárszolgálatnak.

Kérjük továbbá, hogy átutalás esetén a megrendelést visszaigazoló e-mailben szereplő megrendelés-számot tüntesse fel a közlemény rovatban, az azonosítás érdekében; ill. jelezni kívánjuk, hogy átutalás esetén az Ön megrendelése díjbekérőnek is minősül.


5. Megrendelések teljesítése

A Statimpatika.hu online patika munkanapokon, munkaidőben, az internetes oldalon leadott megrendeléseket – lehetőség szerint – 1-5 munkanapon belül teljesíti (+szállítási idő). Ez alól kivételt képez, ha a szállítóktól nem beszerezhető vagy hiánycikkről van szó.

A megrendelések feldolgozása hétfőtől péntekig történik, reggel 8:00 órától folyamatosan, délután 15:00-ig, pénteken 12:00-ig. Hétfőtől csütörtökig az aznap 12:00-ig, pénteken 10:00-ig leadott megrendelések esetén áll módunkban aznap átadni a teljesíthető megrendeléseket a futárszolgálatnak kézbesítésre. A pénteken 12:00 után leadott megrendeléseknél csak hétfőn, reggel 8:00 után tudjuk elkezdeni azok feldolgozását, a hiányzó termékek megrendelését.

A teljesíthető megrendeléseknél elsődleges szempont, hogy a megrendelésben található összes termék megfelelő mennyiségben rendelkezésre álljon patikánkban, átutalásos fizetési mód esetén a megrendelés értéke számlánkon jóváírásra kerüljön.
Amennyiben a megrendelésben található termékek közül, valamely termékből nem rendelkezünk megfelelő mennyiségű készlettel, úgy azt igyekszünk a lehető legrövidebb idő alatt beszerezni.

Munkanapokon, a futárszolgálatoknak átadott megrendelések visszaigazolása Vásárlóink felé folyamatosan történik, késő délután 18:00-ig bezárólag. A visszaigazoló e-mailben Ön értesítést kap a szállítási- és számlázási címről, az Ön által választott fizetési- és szállítási módról, a teljesített termékek adatairól (név, mennyiség, ár, lejárati idő), megrendelésének értékéről és a csomagszámról, mellyel Ön nyomon követheti csomagját a választott futárszolgálat online felületén.

Amennyiben a Statimpatika.hu online patika az előző pontban megjelölt időpontig nem tudja teljesíteni a megrendelést, úgy erről elektronikus levélben értesíti a megrendelőt.


6. Megrendelések kézbesítése és átvétele

Otthonába vagy munkahelyére való szállítás esetén a futárszolgálatok a kézbesítést reggel 8:00-tól 18:00-ig végzik. Ön a rendelése leadásakor a megjegyzés rovatba megadhat támpontot, hogy a futárt előre láthatólag mikor tudja fogadni (pl. 14:00 és 17:00 között kézbesíthető), ezt minden esetben igyekeznek a futárszolgálatok figyelembe venni.


7. Üzemeltetés

A Statimpatika.hu online patikát a Vágó Gyógyszertári Bt. üzemelteti.

A Statimpatika.hu internetes oldalra érkező megrendeléseket az ˝Arany Kígyó” Patika – Tatabánya teljesíti.

A Statimpatika.hu online patikát üzemeltető Vágó Gyógyszertári Bt. fenntartja a jogot, hogy a megrendelőtől az internetes oldalra érkező beszerzési megbízást indokolás nélkül visszautasítsa, a felhasználót letiltsa, ill. törölje az internetes gyógyszerrendelés rendszeréből (a megrendelő e-mailben történő egyidejű értesítése mellett).


8. Árak

Az online patikában közölt árak tájékoztató jellegűek.

A megrendelő az online patikában megrendelt terméket köteles átvenni, és a vásárlás során vele közölt – a honlapon szereplő vagy eltérés esetén a részére e-mailben megküldött – díjszabás alapján kifizetni (kivéve, ha megrendelését az árváltozás miatt lemondja).


9.Visszavétel és csere

Csak végleges megrendelését küldje el!

A megrendelő által már átvett gyógyszerek cseréje, visszavétele nem lehetséges gyógyszerbiztonsági okból a hatályban lévő egészségügyi törvények értelmében.


10. Átvevő

Gyógyszer 14 év alatti személynek nem szolgáltatható ki.

A gyógyszer kiszolgáltatója – saját eljárási jogosultságának kérésre történő igazolását követően – az életkorának hitelt érdemlő igazolására hívhatja fel a gyógyszert kiváltani, vásárolni kívánó személyt.

Az életkor megfelelő igazolása hiányában a gyógyszer kiszolgáltatását meg kell tagadni (2006. évi XCVIII. tv. 55. § 5. bek.).


11. Egyéb rendelkezések.

A Vágó Gyógyszertári Bt. a felhasználási feltételeket bármikor jogosult megváltoztatni. Erről a már regisztrált felhasználóknak e-mailben értesítést küld.

A Vágó Gyógyszertári Bt. a megrendelés esetlegesen elmaradt teljesítése következtében keletkezett anyagi, erkölcsi és egészségbeli károkért felelősséget nem vállal. Ilyen esetben a megrendelő kártérítési igénnyel nem élhet. Kérjük, hogy azon gyógyszereket, amelyekre sürgősen szüksége van, igyekezzen személyesen megvásárolni, akár patikánkban, akár az Önhöz legközelebb fekvő gyógyszertárban az Ön egészségének megóvása érdekében.

Adatvédelmi rendelkezéseinket, kérjük, az alábbi oldalon tekintse meg: Adatvédelmi tájékoztató. Minden egyéb kérdésben a Ptk. vonatkozó rendelkezései irányadóak.

Érvényes 2021.11.01.-től visszavonásig.

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

.