Sensodyne Repair & Protect Extra Fresh fogkrém Novaminnal 75ml

1999 Ft
27 Ft/ml

Napi kétszeri fogmosás mellett a Sensodyne Repair & Protect Extra Fresh az érzékeny területeket a fog természetes építőelemei segítségével javítja ki, miközben íze tiszta, friss érzést ad a szájnak.

Miért a Sensodyne Repair and Protect a megfelelő számomra?
Most lehetőség nyílik arra, hogy a fogérzékenység kezelése mellett egyben helyre állítsa az érzékeny területeket. Minden nap használva, az új Sensodyne Repair and Protect folyamatosan helyreállítja, megerősíti és védi fogait. A termék friss, mentolos íze segít, hogy száját tisztának és frissnek érezze.

Használati útmutató:
Naponta kétszer mosson fogat körülbelül 2cm-t használva a fogkrémből.
Használat után zárja le a kupakot, hogy ne kerülhessen nedvesség a tubusba.

Figyelmeztetések:
Csak szájüregi alkalmazásra. Gyermekektől távol tartandó. 12 éves, vagy annál fiatalabb gyermekek nem használhatják, kivéve ha fogorvosuk, vagy egyéb egészségügyi szakember ajánlja. Az érzékeny fog azonnali fogászati ellátást igénylő probléma jele is lehet. Ha allergiás reakciót észlel, hagyja abba a termék használatát. Ne használja fel, ha a doboz végén a ragasztás sérült.

A SENSODYNE és a gyűrűs logó a GlaxoSmithKline vállalatcsoport bejegyzett névjegyei.

SmithKline Beechm Ltd.
EUCH CQ, Slough, SL1 3NW, U.K.

Forgalmazza: GlaxoSmithKline Kft.
1124 Budapest, Csörsz u. 43.

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"