Foggélek

Gingisol foggél 50ml

A fogínysorvadás következtében szabadon maradt fognyak érzékeny a hidegre, a melegre és a fogmosásra egyaránt. A Gingisol foggél gyógynövény komponensei mérséklik a fogínygyulladásos panaszokat, összehúzó hatásukkal feszesebbé teszik az ínyt, enyhítik az ínyvérzést. Az antiszeptikus, enyhén érzéstelenítő fahéj és szegfűszegolaj, valamint a hűsítő mentol révén a Gingisol foggél rendszeres használata mérsékli a fogínysorvadás okozta fogérzékenységet.
Megtakarítás: 121 Ft
676 Ft
555 Ft
11 Ft/ml

Herbária Cserszömörcés foggél echinaceával 100ml

A foggél cserszömörce levél, fodormenta levél és kasvirág gyökér speciális kivonatát tartalmazza. Csersav tartalmának köszönhetõen jelentõs összehúzó és vérzéscsillapító hatással rendelkezik, így a gél rendszeres használata jótékony a fogínyre.
1192 Ft
12 Ft/ml

Herbária Cserszömörcés foggél zsályával 100ml

A foggél cserszömörce levél, fodormenta levél és orvosi zsálya levél speciális kivonatát tartalmazza. Csersav tartalmának köszönhetően jelentős összehúzó és vérzéscsillapító hatással rendelkezik, így a gél rendszeres használata jótékony a fogínyre.
1192 Ft
12 Ft/ml
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu