Lacalut Sensitive fluoridos szájvíz 300ml

1890 Ft
6 Ft/ml

Preventív hatású szájvíz az érzékeny fogak védelmére, a fogszuvasodás megelőzésére.

Ajánlott a mindennapos fog- és szájápoláshoz, ideálisan egészíti ki a Lacalut Sensitive fogkrém hatását.Megszünteti a fogak érzékenységét és amin-fluorid tartalma révén véd a fogszuvasodás ellen.

Különösen érzékeny fogak esetében az alkalmazása naponta többször javasolt.

Összetevők: Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Cocoamidopropyl Betaine, Chlorhexidine Digluconate, Olaflur, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Aroma, Aluminium Lactate, CI 42051, CI 47005
Alkoholt nem tartalmaz!

Használata: Fogmosás után, vagy bármikor a nap folyamán két fogmosás között öblögessen 10 ml Lacalut Sensitive hígítatlan szájvízzel 30 - 40 másodpercig, utána már ne öblögessen vízzel! Különösen érzékeny fogak esetében az alkalmazása naponta többször javasolt. Egészségkárosodástól nem kell tartania, ha véletlenül lenyelné.
Használat után jól zárja le az üveget!

Kiszerelés: 300 ml

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"