Teák

Dr.Chen Ginseng Slim fogyasztó tea 20x

Fogyókúra idején is pótolja az életenergiát.
1149 Ft
57 Ft/db

Dr.Chen Jiangzhi Tongshu San Szűztea filteres tea 15x3g

A Szűztea gyógynövénykeverékben található zöld tea polifenolok az hozzájárulnak a sejtek szabad gyökök elleni védelméhez – amelyek roncsolják a sejtfal szerkezetét és felelősek az oxidációs eredetű öregedési folyamatokért –, és biztosítják a kúra fokozatosságát anélkül, hogy a szervezet energiatartalékai hirtelen kimerülnének.
1299 Ft
87 Ft/db

Dr.Chen Jiangzhi Tongshu San Szűztea Forte filteres tea 15x3g

A Szűztea Forte gyógynövénykeverékben található polifenolok ezáltal erőteljes mértékben járulnak hozzá a fogyókúra hatékonyságához. Tartsa mindig szem előtt, hogy a sikeres fogyókúra fokozatos folyamat: egészségének megőrzése élethossziglani feladat.
1399 Ft
93 Ft/db

Herbária Elhízás elleni filteres teakeverék 20x1g

Herbária elhízás elleni filteres teakeverék alkalmazása során csökken a tápanyagok felszívódása, megszűnnek a kellemetlen puffadásos tünetek.
1206 Ft
60 Ft/db

Herbária Maté levél filteres teakeverék 20x1,5g

Herbária Maté levél filterezett tea.
996 Ft
50 Ft/db
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

.