Sensodyne Pronamel fogkrém 75ml

1690 Ft
23 Ft/ml

Fogkrém mindennapi használatra

Segít megvédeni fogait a saveróziótól és az ennek következtében bekövetkező kopástól – érzékeny fogakra

- Segíti a saverózió elleni védekezést
- Segít megszilárdítani a fogzománcot
- Fluoridot tartalmaz – véd a fogszuvasodástól
- Speciálisan az érzékeny fogakra kifejlesztett összetétel
- Kellemes ízű – frissíti a leheletet

A hétköznapi ételekben pl. egyes gyümölcsökben, italokban pl. a narancslében vagy a borban lévő savak kioldhatják az ásványi anyagokat a fogakból. Ezáltal a fogzománc megpuhul, így könnyebben elkopik. Ahogy a zománcréteg vékonyodik, a fogak láthatóan veszítenek fehérségükből, meggyengülnek és érzékennyé válhatnak. A saverózió korai jele lehet a hideg vagy forró ételek okozta érzékenység.

A Sensodyne Pronamel fogkrém kifejezetten érzékeny fogakra lett kifejlesztve, hogy megvédje azokat a savak okozta eróziótól. Fluoridot is tartalmaz, így a hagyományos fogkrémek által nyújtott előnyöket is biztosítja. Használja naponta 2-3 alkalommal hagyományos fogkrémek helyett. Nátrium-fluoridot tartalmaz (1450 ppm fluorid). Hatéves vagy annál fiatalabb gyermekek: borsónyi mennyiséget tegyen a fogkefére és ügyeljen arra, hogy gyermeke fogmosás közben minél kevesebb fogkrémet nyeljen le! Más forrásból származó fluorid bevitele esetén kérje ki fogorvosa vagy orvosa tanácsát!
Összetevők: Aqua, Sorbitol, Hydrated Silica, Glycerin, Potassium Nitrate, PEG-6, Cocamidopropyl Betaine, Aroma, Xanthan Gum, Sodium Saccharin, Sodium Fluoride, Titanium Dioxide, Sodium Hydroxide, Limonene, Anise Alcohol. Contains Sodium Fluoride 0,32% w/w (1450ppm Fluoride), Potassium Nitrate 5% w/w.

A Sensodyne és a Pronamel a GlaxoSmithKline vállalatcsoport védjegyzett neve.

Forgalmazza: GlaxoSmithKline Kft.
1124 Budapest, Csörsz u. 43.

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"