Hansaplast Silicone Soft sebtapaszok XL 5x

1699 Ft
340 Ft/db

Tökéletes egyensúly a biztos tapadás és a 100%-ban fájdalommentes eltávolítás között.

Méretek:
5db 72 x 50mm

Innovatív szilikonos tapadási technológiai

Ezeket a bőrbarát sebtapaszokat úgy tervezték, hogy minimalizálják a sérülést és a fájdalmat a tapaszok eltávolítása során, de közben biztos tapadást nyújtanak a viselésük során.

A hagyományos ragasztót alkalmazó sebtapaszok eltávolítása károsodást és fájdalmat okozhat a bőrsejtek és a szőrszálak felsértése révén.

A rendkívül lágy és gyengéd szilikon ragasztónak köszönhetően a Hansaplast Silicone Soft sebtapaszok fájdalommentesen távolíthatók el, anélkül hogy felsértenék a bőr védőrétegét. Az eltávolítás során nem hagy nyomot a bőrön, még hosszan tartó használat után sem.

A viselés során a Hansaplast Silicone Soft sebtapaszok szilikon gélrétege tökéletes kapcsolatot hoz létre a sebtapasz és a bőr egyenetlen felülete között. Ennek eredményeként a sebtapasz biztonságosan tapad a bőrre, még áthelyezés után is.

Kinek ajánljuk a Hansaplast Silicone Soft sebtapaszokat?

Ezek a gyengéd sebtapaszok ideális megoldásnak bizonyulnak a sérülékeny, irritált vagy érzékeny bőrrel rendelkezők számára, akik rendkívül gyengéd és finom sebkezelést igényelnek. Kiváló választás arra az estre is, ha a tapaszt gyakran szükséges cserélni. A Silicone Soft sebtapaszok tökéletes megoldások azok számára, akik fájdalmat vagy szorongást szoktak tapasztalni a sebtapaszok eltávolításakor.

A Silicone Soft sebtapaszok normál és XL kiszerelésben is kaphatók a kicsi, a közepes és a nagyobb sebek védelme és lefedése érdekében. Kisebb műtét után alkalmazhatók.

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

.