No-Spa

Szakértő segítség görcsös hasfájásra

Amikor a görcsös hasfájástól mozdulni sem bírok, nekem csak a NO-SPA Forte segít, amely kétszeres hatóanyag-tartalmával hatékonyan enyhíti a legkínzóbb hasi fájdalmakat is, mert azok okát, a görcsöt szünteti meg.

A No-Spa Magyarország legkedveltebb görcsoldó készítménye2, amely már több mint fél évszázada jelenti a szakértő megoldást kínzó görcsös hasfájás esetén.

Magyar fejlesztésű és mindmáig a hazai Sanofi-Aventis/Chinoin gyógyszergyárban előállított tabletta, melynek hatóanyaga, a drotaverin, két magyar vegyészmérnök, Mészáros Zoltán és Szentmiklósi Péter munkájának eredményeképpen született meg. A No-Spa kifejlesztése egyébként a hazai tudományos és társadalmi életben is komoly visszhangra talált, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy a két feltaláló 1970-ben még állami kitüntetésben is részesült. Megalkotói azonban akkor és ott, az újpesti Chinoin kutatólaboratóriumában, gyaníthatóan még nem is sejtették, hogy ezzel nemcsak egy magyar, de egy nemzetközi sikertörténet is kezdetét vette…

Az új hatóanyag, a drotaverin, ugyanis No-Spa márkanéven, 1962-ben került forgalomba Magyarországon, majd az 1970-es években indult el mind a mai napig tartó hódító útjára szerte a világon. Sőt, sikere nemcsak nálunk, de nemzetközi szintéren is mindmáig töretlen, hiszen napjainkban is számos országban kínál megoldást görcsös hasi fájdalmak ellen, így változatlanul jelentős exportcikk a hazai gyógyszergyártásban.

A No-Spa ún. originális vagy más néven innovatív gyógyszer, vagyis olyan készítmény, amit több évtizedes kutatómunkával, nagy szellemi és anyagi ráfordítással fejleszt ki egy gyógyszeripari vállalat a betegek életminőségének javítása érdekében. E nemes célt azóta sem vesztette szem elöl a vállalat, ezért kényelmi szempontokat is figyelembe véve, 2014-ben tovább bővítette a No-Spa gyógyszercsalád kínálatát. A No-Spa Neo filmtabletta a portfólió legújabb tagja, melynek filmrétege megkönnyíti a gyógyszer bevételét és a hatóanyag kesernyés mellékízét is elfedi.

2. IMS adatbázis, 2008-2013 ill. 2014/05 YTD; doboz és forint forgalom alapján a 02H1 piacon

Honlap: http://www.nospa.hu/

Termékek:

Hírek:

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu