Preventan Akut tabletta 30x

2126 Ft
71 Ft/db

A Preventan Akut tabletta klinikailag és empirikusan kimutatott hatású bioaktív anyagok egyedülálló keverékét tartalmazza. Hatása az immunrendszer erősítésében rejlik, melyet kiváltképp a nyálkahártya immunrendszerén fejti ki.

A ProteQuine hatóanyag nagy mértékkel növeli (71%-kal) a szekréciós immunoglobulin A (SclgA) szintjét. A béta-ciklodextrin segédanyag molekuláris struktúrájának köszönhetően hatásosan segíti a hatóanyag gyors felszívódását és biohasznosulását, ezért a Preventan Akut jelentős eredménnyel alkalmazható már a megfázás és az influenza első jeleitől fogva. A Preventan Akutnak nincsenek mellékhatásai és használata teljesen biztonságos. Alkalmas antibiotikumos kezelés esetén is.

A Preventan Akut tabletta gyermekeknek három éves kortól adható. Terhes nők esetében az első trimesztert követően, szoptatós anyukák esetében a szoptatási időszak egész időtartama alatt alkalmazható.

Hatóanyagtartalom:
1mg ProteQuine (nukleotidok, oligopeptidek, aminosavak)
Béta-ciklodextrin (segédanyag)

Adagolás:
Napi két alkalommal 1 tabletta. Hagyja szabadon elolvadni a szájában.

Forgalmazza:
SVUS Pharma Hungary Kft.
1153 Budapest, Szerencs utca 32.

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu