ActiLac kapszula 30x

2564 Ft
85 Ft/db

Az ActiLac összetevői révén segít megőrizni és megújítani a bélrendszer mikrobiális egyensúlyát, szabályozni az emésztést.

Az élő baktériumtörzsek az emberi szervezet számára hasznos mikroorganizmusok összessége, melyek kedvező hatást fejtenek ki az emésztésre, a rendszeres székletre, valamint további emésztő-rendszerbeli nehézségekre, mint például a hasmenés, a szorulás, illetve a laktózérzékenység. Az egészséges bélflóra növeli a kórokozókkal és rákkeltő anyagokkal szembeni ellenálló-képességet, serkenti az immunrendszert és növeli a szervezet ellenálló-képességét.

Komplex szinbiotikum. Kilenc élő probiotikus kultúra speciális kombinációja kellő mennyiségű prebiotikummal. A probiotikus baktériumtörzsek azon alfajai lettek kiválasztva, amelyek a leginkább képesek a túlélésre és a szaporodásra. Visszaállítja a bélflóra egyensúlyát, a prebiotikumok pedig táplálékul szolgálnak nekik, így garantálva túlélésüket és szaporodásukat. Különösen ajánlott antibiotikumos kezelés, hasmenés, illetve laktózérzékenység esetén.

Adagolása:
Egy kapszula napi két alkalommal.

Az ActiLac hatóanyagtartalma:
Bifidobacterium infantis,
Bifidobacterium lactis,
Bifidobacterium longum,
Enterococcus faecium,
Lactobacillus acidophilus,
Lactobacillus paracasei,
Lactobacillus plantarum,
Lactobacillus salivarius,
Lactococcus lactis,
Inulin,
Fruktóz oligoszacharid

Az ActiLac ajánlott alkalmazása:
antibiotikumos kezelés, emésztési problémák, vaginális fertőzés, hasmenés, laktózérzékenység.

Forgalmazó:
SVUS Pharma Hungary Kft.
1153 Budapest, Szerencs utca 32.

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu