Krill Omega-3 gélkapszula 60x

6990 Ft
117 Ft/db

100% tisztaságú NKOŸ Krill olaj, asztaxantin tartalommal. A sarki krill egy, a Déli sark vizeiben élő rákfajta. Ezekben az állatokban az omega 3 zsírsavak fokozzák a sejtek rugalmasságát, segítik az egészséget támogató bioaktív anyagok jobb felszívódását. Sokkal kevésbé hajlamosak oxidációra, mint a hagyományos triglicerid formában található omega 3 zsírsavak.

OÉTI notifikációs szám: 12876/2013.

1. A 100 % tisztaságú NKO ŸKrill-Omega 3 halászati bázisa a világ legtisztább vizei közé tartozik, innen látja el omega 3 zsírsavval. Természetes antioxidánsokban és astaxanthinban bővelkedve támogatja az egészségét.
2. A 100% tisztaságú Neptun Krill Olaj különbözik más tengeri olajoktól abban, hogy a benne található omega-3 (ω−3) zsírsavak formában található meg, amik amphiphilic természetüknek köszönhetően kiváló szállítórendszerként
3. A 100 % tisztaságú NKOŸ Krill-Omega3 gyártója úttörő kutatásokat és fejlesztéseket valósít meg a természetes, tengeri eredetű krill kivonatok területén. Környezettudatos működése mellett a kardiovaszkuláris és neurológiai betegségekkel szembeni védekezést tűzte ki célul.

Melyek a Krill Omega3 jótékony hatásai? 
Elősegíti a szervezet immunválaszait,
- nem avasodik, mint az egyéb halolaj készítmények,
- nem terheli a májat; vízben oldódik,
- elősegíti az idegi működést és az általános jó közérzetet.
- nincs benne semmilyen tartósítószer, mint a könnyen avasodó halolajokban.
- segíti az ízületek működését és az általános mozgékonyságot

Adagolás: Naponta 2X1 kapszula, főétkezések előtt k. Fél órával, bő vízzel lenyelni

Összetevők: Neptun Krill olaj, zselésítő anyag: halzselatin, nedvesítő szer: glicerin, víz
Energiatartalom: 100g termékben: 1881 kj (450 Kcal)

Figyelem: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott táplálkozást és egészséges életmódot.

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu