Laluk 4500 kapszula 10x

922 Ft
92 Ft/db

A Laluk 4500 kapszula laktáz enzimet tartalmazó speciális, gyógyászati célra szánt tápszert laktázhiányos betegek részére fejlesztették ki. Kiegészíti a szervezetben hiányzó, a tejcukor bontásához szükséges laktáz enzimet és megakadályozza a jellemző panaszok kialakulását. Segítségével a laktózérzékenyeknek sem kell lemondaniuk a laktóz-tartalmú készítményekről.

A keményzselatin kapszulát szétnyitva, a benne lévő port kell az elfogyasztásra szánt folyékony ételbe keverni vagy a szilárd étel tetejére szórni, majd rövid (5-10 perc) várakozási idő múltán az élelmiszer fogyasztható. Előnye, hogy minden kapszulában pontosan meghatározott mennyiségű enzim van, amely - egyéni érzékenységtől függően - 2-4 dl tejben lévő, (10-20 mg) laktóz lebontásához elegendő. A kapszula tartalma íztelen, az étel állagát és ízét nem befolyásolja. Nincs szükség különleges kezelésre: szobahőmérsékleten (max. 25 °C) tárolható, tízdarabos kiszerelésben, akár egy zsebben is elfér, hogy mindig kéznél legyen.

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu