Vitamin Station ProbioFlora kapszula 120x

4296 Ft
36 Ft/db

A Probio Flora kaszulánként 7 féle, összesen 2 milliárd baktériumot (probiotikumot) tartalmaz, valamint olyan prebiotikumot, amely táplálja őket, elősegítve így a bélflóra helyreállítását. A Probio Flora optimális összetételének köszönhetően Ön is visszanyerheti az egészséges emésztés "áldásait", megóvhatja a tápcsatorna egészséges bélflóráját. Így az antibiotikumok által károsított bélflóra is újra életképessé válik!

A probiotikumok olyan élő baktériumok, melyek hozzájárulnak az emésztőrendszer egészségéhez, a bélflóra egyensúlyának megtartásához.

Hatóanyag/kapszula
Probiotikus keverék: (Lactobacillus acidophilus DDS-1, L.bulgaricus, L.casei, L.rhamnosus (A), Bifidobacterium breve, B.longum, Streptococcus thermophilus) 250mg
Probiotikum tartalom 2milliárd élő baktérium
Prebiotikum (Fructooligosaccharide FOS, Inulin) 50mg

További összetevők:
dikalcium foszfát, mikrokristályos cellulóz, magnézium sztearát, inulin, zselatin.

Adagolás:
Napi 2-4 kapszula bő folyadékkal

Figyelmeztetés:
A termék gyermekek elől elzárva tartandó. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.

Tárolás:
Száraz, hűvös helyen.

OÉTI: 3243/2008

Származási hely: USA

Forgalmazó: Vitamin Station

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu