White Objective - Pigmentfoltos bőrre

Bioderma White Objective Applikátor ecset 5ml

Applikátor Ecset a barna foltok helyi kezelésére. Magas UV védelem mellett gyengéd hámlasztó hatással rendelkezik. A pigmentképződést több szinten is hatékonyan gátolja. Naponta háromszor is használható és Hidrokinon mentes.
4220 Ft
844 Ft/ml

Bioderma White Objective H2O 200ml

Gyengéd arctisztító micella oldat pigmentfoltos bőrre. Hatóanyagai aktívan gátolják az újabb pigmentfoltok megjelenését. Hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket, nem irritál. Használat után nem kell lemosni. Tonizálóként is alkalmazható. Hidrokinon mentes. Használja reggel és este.
4440 Ft
22 Ft/ml

Bioderma White Objective krém 30ml

Nappali krém pigmentfoltos bőrre. Gátolja a pigmentképződést és segíti a már megtermelődött festékanyagok eltávolítását. Fényvédelemmel védi a bőrt az UV sugárzástól és a pigmentfoltok visszatérésétől. Illatanyag - és szinezékmentes. Hipoallergén és hidrokinon mentes!
7440 Ft
248 Ft/ml

Bioderma White Objective szérum 30ml

Éjszakai halványító koncentrátum. Hatékonyan gátolja a pigmentképződést és segíti a már megtermelődött pigmentanyag eltávolítását. Illatanyag -és színezék mentes. Hipoallergén és hidrokinon mentes!
8880 Ft
296 Ft/ml
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu