Canesten Kombi Uno 500mg hüvelytabletta és krém

Bayer Hungária Kft.

A Bayer Magyarországon

A Bayer a II. Világháború előtt komoly piaci szerepet töltött be Magyarországon, az Aspirin az egyik legkedveltebb gyógyszer volt. A II. Világháború után egy hosszabb szünet következett, majd 1969-ben ismét megjelent Magyarországon, igaz, hosszú évekig csak külkereskedelmi cégeken keresztül tudott értékesíteni.
A Bayer a rendszerváltás után viszonylag hamar, 1992-ben már önálló képviselet nyitott, majd 1994-ben a képviseletet Kft.-vé alakította.

Hüvelygomba kezelésére

Canesten KOMBI hüvelytabletta és krém
A Canesten KOMBI az egyetlen vény nélkül kapható gyógyszer, mely két készítmény kombinációjával teljes körû kezelést biztosít gombás hüvelyfertõzés esetén.
- A hüvelytabletta a fertõzés okát szünteti meg. Segítségével a kezelés - napi egyszeri alkalmazással - mindössze 3 napig tart.
- A krém a külsõ nemi szervek gombás fertõzöttségét gyógyítja. Használatával gyorsan csillapíthatjuk a kínzó viszketést. A szexuális partner egyidejû kezelésével a krém a visszafertõzõdés megelõzésében is segít.
Hatóanyag: clotrimazol

Canesten G 200mg hüvelytabletta
Hatóanyag: clotrimazol
A Canesten G a gombás eredetû hüvelyfertõzés esetén nyújt gyors segítséget. A Canesten G hüvelytabletta közvetlenül a fertõzés helyén fejti ki hatását és használatával a fertõzés kezelése - napi egyszeri alkalmazással - csak 3 napot vesz igénybe.

Termékek:

Canesten 200mg hüvelytabletta 3x 2092 Ft
Canesten Kombi hüvelytabletta és krém 2092 Ft

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu