Sába Intim Síkosító Gél 75g

1442 Ft
19227 Ft/kg

A női hüvely bármilyen eredetű szárazsága, érzékenysége esetén. Pótolja a természetes nedvességet. Használata megakadályozza a hámsérüléseket, így csökkenti a fertőzésveszélyt is. A szexuális érintkezés nehézségei vagy fájdalom kialakulásakor az együttlétet mindkét fél számára problémamentessé, az örömszerzést teljessé teszi. A szexuális együttlétek minden fajtájához felhasználható. Vízoldékony, használat után nem hagy foltot.

Sába Intim Síkosító Gél alkalmazása: kis mennyiségű gélt helyezzünk a hüvelybemenethez, a férfi nemi szervre vagy a kondomra. Használata megakadályozza a hámsérüléseket és így csökkenti a fertőzésveszélyt. Az örömszerzést, a gyönyörérzetet mindkét partner számára teljessé teszi.

Összetevők (INCI szerint): Aqua, Glycerine, Polyethylene glycol, Propylene glycol, Carbomer, Sodium hydorxide, PEG-12 Dimethicone, Sodium Cyclamate, Citric Flavour, Methylchloroisothiazolinon, Meghylisothiazolinone

Forgalmazó: INZULA Ker. Kft.
H-1047 Budapest, Baross u. 105-107.

Gyártó: MILLA Kft.
2800 Tatabánya, Cementgyári u. 1.

Tárolás szobahőmérsékleten.
Kizárólag külső használatra ajánlott

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu