Hogy a babafürdetés élvezetes legyen

A baba fürdetése egy igazán különleges esemény, hiszen ez egy olyan alkalom, amely csak rólunk és kisbabánkról illetve kettőnk összhangjáról szól, ezáltal bizalmas együttlét perceit jelentheti, amely nap mint nap megismétlődik.

Hogy a babafürdetés élvezetes legyen

A babafürdetés akkor tökéletes, ha gyermekünk számára is élvezetes és örömét leli a pancsolásban, továbbá törekedjünk olyan készítmények alkalmazására, amelyek hipoallergének, alkoholmentesek és tartalmaznak bőrnyugtató anyagokat, gyógynövénykivonatokat, glicerint, E-vitamint vagy irritáció ellen védő adalékokat.

A Nivea Baby Krémes Fürdető lágyabbá teszi a fürdővizet a finom bababőr számára, továbbá finoman tisztítja a baba érzékeny bőrét, miközben érezhetően puhább és bársonyosabb érzést kölcsönöz neki.

A krémes szappanmentes formula hársfavirág- és kamilla kivonattal segít megvédeni a baba bőrét a kiszáradástól még gyakori fürdés esetén is. Hosszabb ideig varázsolja a fürdővizet kellemesen lággyá, hogy még élvezetesebb legyen a fürdés a babák számára, és a fürdetést minden alkalommal különleges eseményként élhessük meg.

A Nivea Baby Olajos fürdető gazdag Omega-6 zsírsavakkal és shea vajjal kifejlesztett formulájának köszönhetően hozzájárul a bőr saját lipid egyensúlyának visszaállításához, ami segít megőrizni a bőr természetes védekező funkcióját. Magas tápláló olajtartalmának köszönhetően segíthet megvédeni a baba bőrét az irritációk, kiütések és a kiszáradás ellen. Puhává és selymessé varázsolja a száraz bőrt.

Honlap: http://www.nivea.hu
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"