Herbária Cserszömörcés foggél zsályával 100ml

1192 Ft
12 Ft/ml

A foggél cserszömörce levél, fodormenta levél és orvosi zsálya levél speciális kivonatát tartalmazza. Csersav tartalmának köszönhetően jelentős összehúzó és vérzéscsillapító hatással rendelkezik, így a gél rendszeres használata jótékony a fogínyre.

A foggél cserszömörcelevél (Cotini folium) és orvosi zsálya levél (Salviae folium) speciális kivonatát tartalmazza.

A gyógynövények csersav tartalmuknak köszönhetően jelentős összehúzó és vérzéscsillapító hatásúak, így a gél rendszeres használata jótékony fertőtlenítő hatású, ami a száj egészséges baktérium összetételének kialakulását elősegíti. A foggél egyedülálló, természetes hatóanyagainak köszönhetően alkalmas a mindennapos szájápolásra.

A kellemes fodormenta íz hosszan tart.

A tiszta, ép fogak és az egészséges fogíny érdekében minden étkezés után mosson fogat!

Használat: nyomjon kb. 1cm hosszú gélt a fogkeféjére, majd 2-3 percig körkörös, aztán pedig hosszanti mozdulatokkal alaposan tisztítsa meg fogait, végül öblítse ki száját!

Összetevők:
Aqua, Cotinus Coggygria (and) Salcia Officinalis (and) Mentha Viridis, Glycerin, Sodium Lauryl Sulfate, Propylene Glycol, Carbomer, Triethanolamine, Phenoxyethanol (and) Methyl Paraben (and) Ethyl Paraben (and) Propyl Paraben (and) Isobutyl Paraben (and) Butyl Paraben, Sweetener, Disodium-EDTA, C.I.42051, Aroma

Tárolás: hűvös helyen

Gyártja:
HERBÁRIA Zrt.
1134 Budapest, Dózsa György út 144.

ISO 9001:2000 szerint minősített balmazújvárosi üzeme.

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu