Nivea babafürdető család

Köztudottan a kisbabák bőre sokkal érzékenyebb, mint a felnőtteké. Éppen ezért több törődésre, ápolásra van szükségük. A kisgyermekes szülők mindig arra törekednek, hogy a kisbabájuk érzékeny bőre pihe-puha maradjon, és ez mellett az irritáció is csökkenjen.

Nivea babafürdető család

A NIVEA Babafürdető termékcsaládja a kisbabák speciális igényeit figyelembe lett kifejlesztve. A NIVEA Olajos Babafürdető gyengéden tisztítja, ápolja és táplálja a száraz, és extra száraz bababőrt, így segít az irritáció kialakulásának megelőzésében, akárcsak a NIVEA Babasampon és fürdető is, mivel kamillatartalmának és szappanmentes összetételének köszönhetően nyugtatja a baba bőrét.

A NIVEA Baby Krémes Fürdető finoman tisztítja és bársonyosan puhává varázsolja kisbabája érzékeny bőrét. Hársfavirág- és kamilla kivonattal segít megvédeni a baba bőrét a kiszáradástól. A NIVEA Baby Babasampon pedig gyengéden tisztítja a kisbabák haját és fejbőrét, továbbá szappanmentes összetételének köszönhetően gyengéd a kisbaba szeméhez is, akárcsak a NIVEA Baby Mild sampon, amely kifejezetten az érzékeny szemeknek lett kifejlesztve, különleges gyengédséggel tisztítja a kisbabák haját, továbbá B3-vitamint és kamilla-kivonatot is tartalmaz.

A NIVEA Babafürdető termékcsaládja egytől-egyig bőrbarát összetevőket tartalmaz, melyek bőr- és gyermekgyógyászok közreműködésével lettek kifejlesztve.

Honlap: http://www.nivea.hu
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"