Immunotrofina szirup 200ml

3974 Ft
20 Ft/ml

Csökkent étrendi bevitel vagy az Immunotrofina szirupban előforduló anyagok megnövekedett szükséglete esetén.

Immunotrofina szirup

Az IMMUNOTROFINA szirup sokféle anyagot tartalmaz, így például vitaminokat, mikrotápanyagokat, ásványi anyagokat és aminosavakat. Az említett anyagok hiánya az év bármely szakaszában kialakulhat és késéseket okozhat a fiziológiás védekező válaszokban. A B5-VITAMIN általános tápláló hatást fejt ki a hámszövetekre. A B6-VITAMIN egyes fiziológiás funkciók modulátorának tekinthető. A B12-VITAMIN kulcsszerepet játszik a zsírsavanyagcserében, illetve a vörösvérsejtek képződésében. Az L-ARGININ nagyon fontos aminosav a szervezet védekezőképességének megfelelő fejlődéséhez és a növekedési mechanizmusokhoz. A JÓD olyan ásványi anyag, amely a szervezetünkben lévő nyirokszövetek megfelelő táplálásához kapcsolódik és támogatja a sejtek életképességét. A GLÜKÁN egy sörélesztőből (Saccharomyces cerevisiae) származó mikrotápanyag, amely az immunrendszer hatásosságához lehet hasznos, mindenek előtt szója foszfolipidekkel együtt (ez a kombináció Phoshoglucan néven került regisztrálásra).
Az IMMUNOTROFINA bevitele az említett anyagok hiánya vagy fokozott igénye esetén lehet hasznos.

Használat: Naponta egyszer, üres gyomorra 5-10 ml, vagy az orvos utasításainak megfelelően.

Kiszerelés: 200 ml-es üveg mérőkupakkal.

Óvintézkedések: Az IMMUNOTROFINA elkészítésére vonatkozó vállalati minőségi előírásoknak megfelelően a természetes eredetű anyagok használatát részesítjük előnyben, amelyeknek különféle organo-leptikus jellemzőik lehetnek. Ily módon előfordulhat, hogy a termék nagyfokú változatosságot mutat a szín, illetve kisebb mértékű változatosságot az íz tekintetében anélkül, hogy ez befolyással lenne a minőségére.

Tárolja a terméket az eredeti dobozában, szorosan lezárva! A változatos étrend nem helyettesíthető a termékkel. Ne lépje túl az ajánlott napi adagolást! Tartsa távol a terméket a három év alatti gyermekektől!

Forgalmazó:
Akacia Pharma KFT. - Hegyalja út 64 -1118
Budapest

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu