Naturland Sport krém 100ml

1899 Ft
19 Ft/ml

Tradicionális gyógynövény készítmény, melynek rendszeres használata különösen fokozott izomterhelésnél javasolt (sportolás, edzés, túrázás stb.). Hatóanyagai az izomkifáradást késleltetik. Különösen alkalmas mind a rendszeres tréningezéskor fellépő, mind a rendszertelen fizikai megterheléskor jelentkező fáradtság csökkentésére.

Naturland Sportkrém

Tradicionális gyógynövény készítmény, melynek rendszeres használata különösen fokozott izomterhelésnél javasolt (sportolás, edzés, túrázás, stb.). Hatóanyagai az izomkifáradást késleltetik. Különösen alkalmas mind a rendszeres tréningezéskor fellépő, mind a rendszertelen fizikai megterheléskor jelentkező fáradtság csökkentésére.

Alkalmazás:
A fokozott igénybevételnek kitett testrészeket a Sport krémmel bekenjük, majd a bőrbe masszírozzuk.

Figyelmeztetés:
Külsőleg! Gyermekektől elzárva tartandó!
Szembe, nyálkahártyára, sérült bőrfelületre ne kerüljön!

Tárolás:
Szobahőmérsékleten

Összetevők:
Aqua, Petrolatum, Cetearyl Alcohol, Polysorbate 60, Parafinnum Liquidum, Aluminium Sulfate, Calcium Carbonate, Acetic acid, Tartaric acid, Camphor, Menthol, Alcohol, Eucalyptus Globulus Oil, Rosmarinus Officinalis Oil, Glycoproteins, Menthylparaben.

Gyártja és forgalmazza:
Naturland Magyarország Kft.
1106 Budapest, Csillagvirág utca 8.

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

.