Klimin Nyugalom kapszula 60x

3290 Ft
55 Ft/db

A Klimin Nyugalom étrend-kiegészítő azoknak a változókorú nőknek ajánlott, akik a változókori hőhullámok és ingerlékenység ellen szeretnék felvenni a harcot.

A Klimin Nyugalom réti here tartalma segíti a változókori hőhullámok és izzadás elviselését, napi adagjában (2 kapszula) 40 mg réti here izoflavont tartalmaz.

A Klimin Nyugalom citromfű tartalma hozzájárul a pozitív hangulat, a lelki-egyensúly fenntartásához, a megfelelő relaxációhoz, az egészséges alváshoz, a nyugalom növeléséhez. Mindemelett magnézium és B6-vitamint is tartalmaz, amely az idegrendszer normál működését támogatja.

Nem tartalmaz jódot és hozzáadott jódvegyületet

Adagolás
Naponta 1×2 kapszula fogyasztása javasolt reggeli étkezés után, szétrágás nélkül, bő folyadékkal.

Napi adag tartalmaz (2 kapszula)
Magnézium 93,74 mg
B6-vitamin 1,4 mg
Réti here kivonat (ebből izoflavon 40 mg) 200 mg
Citromfű kivonat 50 mg

Forgalmazza:
Pharmax Kft.

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"