Provagial Intima gél 30g

1732 Ft
57733 Ft/kg

Hüvelyi fertőzések kezelésének kiegészítésére. Hatóanyagainak köszönhetően csökkenti az irritációt, a viszketést és az égő érzést, helyreállítja és fenntartja az intim területek megfelelő pH-értékét, gátolja a patogén mikroorganizmusok szaporodását.

Felhasználási javaslat
Fürdés után kenjen egy vékony réteg Provagial intima gélt a külső nemiszervére. Elölről kenje a végbélnyílás irányába. Naponta egyszer alkalmazza este lefekvés előtt.

Összetétel
Tejsav, glicerin, nátrium-laktát, hidroxietil-cellulóz, metil-parahidroxibenzoát, propil-parahidroxibenzoát, tisztított víz.

Figyelmeztetések
A készítmény nem alkalmazható, amennyiben bármely összetevőjével szemben allergia áll fenn. Nem alkalmazható sérült nyálkahártyán és bőrön, valamint más hasonló hatású készítménnyel egyidejűleg. A szeme jutást kerülni kell. Amennyiben a tünetek 7 nap után is fennállnak, orvoshoz kell fordulni.

Gyártó/Forgalmazó
Aflofarm Hungary Kft.

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

.