Marslakócskák FUTURA rágótabletta 30x

3624 Ft
121 Ft/db

Egészséges növekedés és fejlődés. Vitamin és ásványi anyag komplex a gyermekek különböző fejlődési szakaszaira szabva. Természetes forrásból származó béta-glükánnal. Egészséges csontok és fogak, szellemi fejlődés, immunitás. 3-6 éves gyermekeknek.

A gyermekek életük első 12 évében gyorsan fejlődnek. A tápanyagokban gazdag, vegyes étrend nélkülözhetetlen a megfelelő fejlődésükhöz. A Marslakócskák FUTURÁ-t vezető táplálkozási szakértők segítségével fejlesztették ki, hogy összetevőivel hozzájáruljon a gyermekek egészséges növekedéséhez és fejlődéséhez a különböző életszakaszokban.

Egészséges csontok és fogak
A kalcium és a D3-vitamin a gyermekek csontjainak megfelelő növekedéséhez és fejlődéséhez szükséges. A K2-vitamin hozzájárul a normál csontozat fenntartásához. A kalcium és a D-vitamin a normál fogazat fenntartásához is szükséges.

Szellemi fejlődés
A vas elősegíti a gyermekek kognitív képességeinek fejlődését, mint pl. a tanulás és a figyelem.

Immunitás
A D3-vitamin és a C-vitamin hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez.

+ Béta-glükánok: A természetes módon az élesztőben (Saccharomyces cerevisiae) előforduló kitűnő minőségű béta-glükánok manapság a kutatók fókuszában állnak.
- Finom eper íz
- Nem tartalmaz tartósítószert
- Nem tartalmaz hozzáadott cukrot
- GMP minősítéssel rendelkező gyárban készült

Adagolás
3 éven felüli gyermekeknek és felnőtteknek napi 1 tabletta étkezés után összerágva vagy elszopogatva.

A napi adag tartalmaz: 1 rágótabletta % NRV*
Vas 2,1 mg 15
Kalcium 120,0 mg 15
D3-vitamin 10,0 µg 200
K2-vitamin 37,5 µg 50
C-vitamin 40,0 mg 50
Béta-glükánok 20,0 mg -
Inulin 225,0 mg -
*a hatóanyag mennyisége a felnőtt napi beviteli referenciaérték százalékában; - nincs beviteli referenciaérték

Összetevők:
édesítőszerek (szorbit, eritrit, xilit, szteviol glikozidok), kalcium ortofoszforsavval alkotott sói, cikóriainulin, L-aszkorbinsav, savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), élesztő (Saccharomyces cerevisiae) béta-glükánok, csomósodást gátló anyag (zsírsavak magnéziumsói), eper aroma, menakinon, ferro-fumarát, színezék (vas-oxidok és vas-hidroxidok), kolekalciferol.

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"