Ezért gondold meg, hogy mit nassolsz!

Dukan
promóció

Rengeteget hallani arról, hogy rossz a szervezetünknek az, ha fehér lisztet tartalmazó ételeket, pékárukat, édességeket fogyasztunk. Ennek ellenére sokan mégsem váltunk, és inkább a fehér kenyeret és a csokis croissant emeljük le a polcról.

Ezért gondold meg, hogy mit nassolsz!

Adódik a kérdés: talán a legtöbbünket az tart vissza a váltástól, hogy nem tudjuk, valójában miért is oly’ káros a fehér liszt?

Tudni kell, hogy a finomított liszt – a teljes kiőrlésű liszttel ellentétben – nem tartalmazza sem a gabonaszem héját, sem pedig a csírakezdeményt, amelyek egyébként elengedhetetlenek az emésztés egészséges működéséhez. Habár rostot nem tartalmaz, de szénhidrát van benne bőven.

És mit is tesz pontosan a testünkkel az egyszerű szénhidrát?
Hirtelen megemeli a vércukorszintet, jelentős súlygyarapodáshoz, valamint különféle emésztőszervi- és keringési betegségek kialakulásához is hozzájárulhat.

Egészségünk mindennél fontosabb, így nassoláskor sem szabad megfeledkeznünk arról, hogy a megfelelő, rostban gazdag finomságokat juttassuk a szervezetünkbe. Éppen ezért fogyassz bátran a Dukan zabkorpa szeleteiből és kekszeiből, hiszen amellett, hogy az édesség iránti vágyadat is kielégíted, máris egy lépést tettél egy egészségesebb élet felé.

Honlap: http://www.zabkorpa.hu

Termék:

DUKAN Chia magos zabkorpa szelet 3x37g 2164 Ft
DUKAN Extra Gourmand zabkorpa szelet 4x30g 2164 Ft
DUKAN Chia magos zabkorpa keksz 4x40g 2164 Ft
DUKAN kókuszos zabkorpa keksz 6x37,5g 2164 Ft
DUKAN Extra Gourmand zabkorpa keksz 4x50g 2164 Ft

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu