Veroval alkohol gyorsteszt 1x

3190 Ft
3190 Ft/db

A kilélegzett levegő alkoholtartalmának meghatározására.

Alkoholtartalmú italok fogyasztása után gyakran felmerül a vezetésre való alkalmasság kérdése. A 0,2 ‰-es (ezrelékes) vagy magasabb véralkohol szint már negatívan befolyásolja a gépjárművezetői képességeket. Az alkohol gyorsteszt segítségével gyorsan megtudhatja, hogy körülbelül mennyi a véralkoholszintje, következésképpen vezethet-e.

Az alkohol gyorstesztet azzal a céllal fejlesztették ki, hogy a professzionális tesztek pontossága és biztonságossága otthoni, saját használatra is elérhetővé váljon. Használata a kilélegzett levegő alkoholtartalmának meghatározásán alapul. Teljesítményértékelő vizsgálatok által igazolt szenzitivitása több mint 95%-os.

Forgalmazza:
HARTMANN Hungária

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"