A megfelelő megoldás

Rhinospray Plus
promóció

Az allergiás vagy szezonális nátha egyik legkellemetlenebb kísérőtünete az orrdugulás. Ennek megszüntetésére orrspray használata ajánlott. Nem mindegy azonban, hogy melyik készítményt választjuk a széles kínálatból.

A megfelelő megoldás

Az orrdugulást az orrnyálkahártya duzzanatát megszüntető szerekkel lehet leggyorsabban kezelni. Ilyenek az orrnyálkahártya dekongesztánsok. Hatásukra az orrnyálkahártya erei összehúzódnak, a vérátáramlás és a duzzanat csökken és javul az orr levegőáramlása. Az egyik leghatékonyabb dekongesztáns a tramazolin, amely már öt perc alatt kifejti hatását, és hosszú órákra felszabadítja az orrot. A tramazolin hatását tökéletesen egészítik ki az olyan illóanyagok, mint az eukaliptol, a mentol és a kámfor, amelyek keverékével kapcsolatban kimutatták, hogy vírusos vagy allergiás náthában szenvedő betegeknél a légzésfunkciós paraméterek javulnak használatukkor, illetve az orrnyálkahártya kiszáradásának csökkentéséhez is hozzájárulnak.

Kiváló megoldást jelent a Rhinospray® plus orrspray alkalmazása, amely az egyetlen olyan Magyarországon forgalmazott orrspray, amelynek hatóanyaga a tramazolin. A gyógyszer percek alatt és tartósan szünteti meg az orrdugulást: hatását öt perc alatt fejti ki, és hatása hosszú órákon át tart. Emellett a hozzáadott mentol, eukaliptol és kámfor kényeztetik az orrot és friss, tiszta és hűs érzést biztosítanak. A mentol régóta alkalmazott inhalálószer, amely az orr hidegérzékelő receptoraira hat, a kámfor jól ismert légzéskönnyítő, míg az eukaliptol vékony filmréteget képez, s így védi a nyálkahártyát a kiszáradástól.

Speciális szórófejének köszönhetően a Rhinospray® plus hatóanyaga a nyálkahártya kiterjedt területére jut el, egyenletes koncentrációban és mindig azonos adagokban. Emellett nem folyik le a garatba, és nem csöpög ki az orrból, használata pedig kényelmes, ugyanis lefekvés nélkül is alkalmazható. A Rhinospray® plus Magyarország vezető orrspray-je.1

A Rhinospray plus az orrnyálkahártya közönséges meghűlés vagy szénanátha nyomán kialakuló, s az orr eldugulásához vezető duzzanatának mérséklésére alkalmazható. Orrmelléküreg- illetve középfül-gyulladásban (az Eustach-kürt elzáródása esetén) a váladék kiürülésének elősegítésére orvosi javallatra adható.

Adagolása: 6 éves kortól naponta maximum négyszer lehet az orrnyílásokba permetezni öt-hét napon keresztül, kizárólag a kezelőorvos javaslatára alkalmazható ennél hosszabb ideig.

A Rhinospray® hatása kettős: hatóanyaga gyorsan és tartósan felszabadítja a légutakat, míg a frissítő illóanyagok kényeztetik orrunkat.

1. IMS sell-out adatok alapján a dekongesztáns orrspray-k darab eladását tekitve a 2009., 2010., 2011-es években.

Honlap: https://www.orrdugulas.hu/rhinospray_plus_/miert-megfelelo-megoldas-a-rhinopsray-plus.html#_ten_bridge=1&c=zqAsfZ0tFO&p=demo&h=http%3A//ten.media&r=12345&pt=1&sx=1&sy=1

Termék:

Rhinospray Plus 1,265mg/ml oldatos orrspray 10ml 2096 Ft

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu