Mepilex Border nedvszívó habkötszer (17,5x17,5cm) 5x

13960 Ft
2792 Ft/db

A MepilexŸ Border mindent egyben tartalmazó habkötszer közepes és magas szinten váladékozó krónikus és akut sebek számára, mint például felfekvéses fekélyek és műtét utáni sebek. A Mepilex Border minimumra csökkenti a fájdalmat, valamint a seb és a bőr károsodását kötszercsere során. A Mepilex Border jól megtartja a váladékot és megakadályozza, hogy kiszivárogjon a környező bőrre – segít csökkenteni a macerálódás kockázatát.

A műtét utáni hólyagosodás káros lehet – fájdalmat okoz és növeli a fertőzések kockázatát a poszt-operatív sebekben. A Mepilex Border baktérium- és vírusgátat biztosít a seb számára és hólyagosodást gátló3 kötszerként is működik, mely műtét utáni méretekben is elérhető, s csökkenti a fájdalmat a Safetac technológiával.

- A Safetac technológia minimumra csökkenti a fájdalmat és a traumát a kötszercserék során
- Mindent egyben tartalmazó kötszer krónikus sebek, mint felfekvések esetén
- Műtét utáni méretekben áll rendelkezésre, minimalizálva a hólyagosodás kockázatát
- Kiváló megtartó képesség – hatékony váladékkezelés a macerálódás kisebb kockázatával

Mikor használjuk a Mepilex Border terméket?

A Mepilex Border mindent egyben tartalmazó habkötszer, ideálisan használható számos, különféle váladékozó sebhez. metszett műtéti sebekhez, traumatikus sebekhez (mint a bőrszakadások) és másodlagosan gyógyuló sebekhez. A puha, alakítható kötszer fenntartja a seb nedves környezetét, amely a seb számára megbízható környezetet teremt a gyógyuláshoz. A lezárt sebszélekkel minimumra csökkenthető a macerálódás kockázata és a posztoperatív szövődmények, pl. hólyagosodás2. A hólyagosodás minimalizálásával csökken a fertőzések kockázata, amely költséghatékonyságot is jelent. A műtét utáni fertőzések kiküszöbölésével kevesebb utógondozásra van szükség. A Mepilex Border rendelkezésre áll post-op méretekben.

A Mepilex Border egy Safetac kötszer, amely azt jelenti, hogy az Ön betegei kevesebb fájdalmat tapasztalnak a kötszercsere során. A Mepilex Border könnyen eltávolítható és áthelyezhető, nem hagy hátra semmit a sebben és kevesebb szaggal jár. Ez a Mepilex Bordert ideális választássá teszi a kismértékű-közepes szintű váladékozással járó krónikus sebek esetén, mint például a felfekvések és a diabéteszes sebek.

A Mepilex Border használata:

- A váladék jobb kezelése érdekében – kiváló megtartó képesség az alacsonyan-közepesen váladékozó sebek esetén.
- Krónikus sebek, mint a felfekvések esetén
- Költséghatékonyság növelése kevesebb kötszercserével, a betegek számára kevesebb fájdalommal és a műtét utáni komplikációk alacsonyabb kockázatával jár.
- A műtét utáni fertőzések és a komplikációk (mint a hólyagosodás) kockázatának minimumra csökkentése érdekében
- A seb nedves környezetének fenntartására

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu