Tavaszi fáradtság

Supradyn promóció

A tavasz érkezésével végre ismét beköszönt a jó idő, gyakoribbá válnak a napsütéses, madárcsicsergős nappalok. Ilyenkor az ébredő természet hívogat egy frissítő futásra a parkban vagy egy könnyed erdei sétára - Neked pedig ahhoz sincs erőd, hogy kibújj az ágyból? Ráadásul napközben is gyakran gyötör fáradtság vagy fejfájás? Ennek hátterében a tavaszi fáradtság állhat!

Tavaszi fáradtság

A tavaszi fáradtság nem egyfajta betegség, hanem a szervezet általános válaszreakciója a téli üzemmódról tavaszira való váltásra. Télen, a hazai éghajlaton a kevesebb napfény miatt szervezeted nem jut elegendő D-vitaminhoz.

Ugyancsak hiányoznak a friss zöldségek és gyümölcsök is, emiatt egyoldalúbban, vitaminokban szegényebben táplálkozol a hideg évszak során. Emiatt megcsappannak a vitamin- és energiaraktáraid, így a szokásosnál is kimerültebbnek érezheted magad és a koncentrációképességed is romolhat. Ilyen állapotban a legalapvetőbb feladatok elvégzése is nehezebb lehet, mint általában – és akkor még nem is beszéltünk a tavaszi nagytakarításról és az azzal járó fáradalmakról.

Tudatos és egészséges táplálkozással, megfelelő folyadékbevitellel, illetve rendszeres – lehetőség szerint szabadban történő - testmozgással sokat javíthatsz közérzeteden, viszont emellett nélkülözhetetlen a szervezeted megfelelő vitaminellátása is. A megfelelő eredmény eléréséhez érdemes olyan készítményt választani, amely komplex összetételű, azaz a vitaminok mellett ásványi anyagokat és nyomelemeket is tartalmaz.

A Supradyn drazsé 12 féle vitaminnal valamint 8 féle ásványi anyaggal és nyomelemmel hozzájárul szervezeted optimális energiaszintjének pótlásához, illetve szinten tartásához, hogy egész nap lendületben maradj.

Győzd le a tavaszi fáradtságot Supradynnal!

Honlap: http://www.supradyn.hu

Bayer Hungária Kft. - Supradyn

Termék:

Supradyn drazsé 60x 4216 Ft
Supradyn drazsé 30x 2574 Ft
Supradyn Kids multivitamin 30x 2890 Ft
Supradyn Energia 50+ filmtabletta 30x 3264 Ft
Supradyn Energia 50+ filmtabletta 90x 7562 Ft
Supradyn Energia Plus pezsgőtabletta 10x 1584 Ft

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu