Dr. Muches Gyömbércseppek 20ml

2132 Ft
107 Ft/ml

A hagyományos kínai orvoslás a gyömbért, mint gyógynövényt előszeretettel alkalmazza az immunrendszer erősítésére, a rossz közérzet és az utazáskori émelygés kezeléséhez.

Egy zseniális találmány
A feltaláló a müncheni Dr. Siegfried Muche, aki több éves kutatómunka eredményeként fejlesztette ki a Gyömbércseppek tökéletesített receptjét. Dr. Muche célja az volt, hogy a gyömbér jótékony hatását egyszerűen elérhetővé tegye a mindennapi használatra úgy, hogy a gyömbér teljes mértékben megőrizze jótékony hatását és értékes nyomelemeit. Kutatása eredményeként született a Dr. Muches Gyömbércseppek tökéletesített receptje, amely többek között Németországban, Ausztriában, Svájcban, Dániában és Svédországban rendkívüli kedveltségnek örvend.

Egy praktikus megoldás
A Dr. Muches Gyömbércseppek lehetővé teszik, hogy a napi egészséges gyömbér adagja egyszerűen elérhető legyen a mindennapokban; otthon, munkahelyen és az utazások során egyaránt. A keleti kultúrák évezredekre visszanyúló tanítása szerint nem csak hideg és nyirkos időszakokban hasznosak a gyömbér hatóanyagai, hanem az egész év folyamán. A Dr. Muches Gyömbércseppek alapanyagai szigorúan ellenőrzött és bio minőségű gyömbérből készülnek, amelyek kiváló minőséget eredményeznek. A praktikus kis üvegecske mindenhol könnyen elfér, legyen szó kézitáskáról, neszesszerről, íróasztalról vagy akár a kabátzsebről. A gyömbér megvásárlására, meghámozására és otthoni feldolgozására nincs már többé szükség.

Egy ésszerű étrend-kiegészítés
A Dr. Muches Gyömbércseppek folyamatosan magas minőséget képviselnek a szigorúan megválogatott gyömbérnek köszönhetően. Ezzel szemben a gyömbér esetében a gyömbérgumó minősége a származási helye, a gyömbér kora és a tárolás függvényében változhat. A Dr. Muches Gyömbércseppeket egyszerűen és könnyen adagolhatja és a táplálkozása egy ésszerű és hasznos kiegészítőjeként szolgálhat.

Hidegen sajtolt eljárás: az értékes összetevők megmaradnak
A Dr. Muches Gyömbércseppek előállításánál egy modern és speciális eljárást alkalmazunk, mely hőmérséklet-terhelés nélkül és az oxigén kizárásával dolgozik. A folyamat eredménye egy különösen magas értékű kivonat, melyben a gyömbérre jellemző csípős vegyületek (gingerol és shogaol) és az illóolajok teljes mértékben, vesztességek nélkül megmaradnak. Ezen értékes összetevők a gyömbértea otthoni elkészítése során, felforralás és jelentős hőhatás során elvesznek.

Gyömbér ellenőrzött biogazdaságból
A Dr. Muches Gyömbércseppek előállításához ellenőrzött, indonéziai biogazdaságokból származó gyömbért használunk. Németországban a gyártás megkezdése előtt a gyömbér egy további ellenőrzésen esik át és Öko-Label tanúsítványt kap a minőségbiztosítási folyamat során.

A legmagasabb szintű minőségi követelmények: Made in Germany
A Dr. Muches Gyömbércseppek előállítási és betöltési helye Németország. Minden felhasznált összetevő megfelel a „Német Gyógyszerkönyvi” minőségnek, valamint a gyógyszeripari tisztasági kritériumoknak. Állati eredetű anyagok a Dr. Muches Gyömbércseppekhez nem kerülnek felhasználásra.

Alkoholmentes
A Dr. Muches Gyömbércseppek előállítása egy speciális hidegen sajtolt eljárás segítségével teljes mértékben alkoholmentesen történik. Ennek köszönhetően a gyártás során mellőzhetjük az alkoholhoz hasonló és széles körben elterjedt oldószereket. Napjainkban (sajnos) számos csepp formájában elérhető növényi alapú termék alkohol segítségével kerül feldolgozásra, melynek következtében e termékek nem jelentéktelen mennyiségű alkoholt tartalmaznak. Amennyiben az alkoholt el szeretné kerülni a Dr. Muches Gyömbércseppek egy jó választásnak bizonyulnak.

Tartósítószer-mentes, de szavatosságát mégis hosszú ideig megőrzi
A Dr. Muches Gyömbércseppek tartósítószer- mentsen is három éves szavatossággal rendelkeznek. Amennyiben a fogyasztás után az üveget megfelelően lezárja, a felbontott üveg a felbontástól számított három hónapig is megőrzi szavatosságát. Kérjük, figyeljen arra, hogy fogyasztás előtt az üveget kellőképpen rázza fel, hogy a gyömbér hatóanyagai jól összekeveredjenek – mint azt a szűretlen gyümölcslevek esetében tenné. Cseppjeink természetes módon laktóz- és gluténmentesek.

Fogyasztási javaslat
Naponta kétszer csepegtessen 15 csepp (megfelel körülbelül ½ teáskanálnak) Dr. Muches Gyömbércseppet folyadékba; például gyümölcslébe, vízbe vagy akár teába. Javasoljuk a Dr. Muches Gyömbércseppek fogyasztását lefekvés előtt, hogy a gyömbér ki tudja fejteni a nyugtató hatását elalvás előtt.

Ön dönti el, hogy milyen erős/ karakteres legyen az elkészített ital, amelybe a Dr. Muches Gyömbércseppeket csepegteti. Amennyiben egy átlagos méretű poharat gyümölcslével a feléig megtölt, úgy még tökéletesen érezni fogja a gyömbér tipikus, nyugtató erősségét.

Javaslat gyermekeknek
Amennyiben gyermeke nem szereti a csípős ízt, a Dr. Muches Gyömbércseppet belekeverheti például gyümölcsös joghurtba. A joghurt elfedi a Gyömbércsepp csípős ízét, így a csípős ízért felelős természetes vegyületek (többek között a gingerol és a shogaol) és az illóolajok csak a gyomorban fejtik ki kedvező hatásukat. Szülők azt is mesélték nekünk, hogy a Dr. Muches Gyömbércseppeket például egy szelet almára vagy almás pitére csepegtetik. Nagyobb gyerekek gyakran szeretik a gyömbér csípős aromáját.

Gyártó:
Dr. Muche GmbH
80995 München, Joseph-Seifried-Str. 8.
Németország

Forgalmazó:
Walwis General Bt.
6500 Baja, Farkas utca 7/a

Forrás: www.gyombercseppek.hu

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu