Béres Felfazyn Akut tabletta 10x

2490 Ft
249 Ft/db

Húgyúti fertőzések, felfázásból eredő húgyhólyaggyulladás megelőzésére és kiegészítő kezelésére ajánlott készítmény, nőknek és férfiaknak egyaránt alkalmazható. Magas hatóanyag tartalmú 36 PAC-A– nemzetközileg elismert módszerrel bevizsgált. Orvostechnikai eszköz, tisztán fizikai úton segítenek megelőzni a baktériumok megtapadását a húgyhólyag falán és elősegíti a vizelettel való kiürülésüket.

A Béres Felfazyn Akut tabletta az akut (ideértve a visszatérő), húgyúti fertőzések, úgymint „felfázás”-ból eredő húgyhólyaggyulladás megelőzésére és kiegészítő kezelésére szolgáló orvostechnikai eszköz.
A készítmény hatóanyagai tisztán fizikai úton segítenek megelőzni a baktériumok megtapadását a húgyhólyag falán és elősegíti a vizelettel való kiürülésüket.

A felfázás leggyakrabban nőket érintő, de a férfiaknál is előforduló probléma. A kellemetlen tünet együttes okozói elsősorban baktériumok, többnyire az E. coli (Escherichia coli) baktérium. Az amerikai tőzegáfonya-kivonat hatékonyságát a húgyúti fertőzések kórokozóinak megtelepedése ellen számos klinikai vizsgálat igazolja.

A Fefazyn AKUT tabletta amerikai tőzegáfonyát tartalmaz, BL-DMAC módszerrel mért proanthocyanidin (PAC) tartalma 36 mg tablettánként. Ez egy nemzetközileg elismert módszer az A-típusú PAC (PAC-A) mennyiségének vizsgálatára.

Mikor ajánljuk:
- húgyúti fertőzések, úgymint felfázásból eredő húgyhólyaggyulladás megelőzésére és kiegészítő kezelésére
- nőknek és férfiaknak egyaránt alkalmazható

Miért ajánljuk:
- Magas hatóanyag tartalmú 36 PAC-A– nemzetközileg elismert módszerrel bevizsgált
- orvostechnikai eszköz, tisztán fizikai úton segítenek megelőzni a baktériumok megtapadását a húgyhólyag falán és elősegíti a vizelettel való kiürülésüket.
- Egészségpénztári számlára vásárolható
- Kúraszerűen alkalmazható, akut problémára

Kiszerelés: 10 tabletta

Adagolás: naponta 1 tabletta

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu