Inofem tasak 60x

7990 Ft
133 Ft/db

Az INOFEM inozitot és folsavat tartalmazó étrend-kiegészítő, amely ezen táplálék-összetevők megfelelő mennyiségben való pótlására alkalmazható azokban az esetekben, amikor nagyobb mennyiségben van szükség rájuk, illetve ha az alkalmazott napi étrendben alacsony a szintjük.

Ajánlás
A készítmény a változatos, kiegyensúlyozott étrend és az egészséges életmód mellett alkalmazható, nem helyettesíti azokat. A változatos étrend és az egészséges életvitel szükséges az egészség megőrzéséhez.

Használata előtt kérje ki kezelőorvosa véleményét.
Étrend-kiegészítőként nem helyettesítheti az orvos által előírt gyógyszereket.

Mi az inozit?

Az inozit (B8 vitamin) a szövetekben (a szívben, a májban, a vesében) glükózból - vagyis szénhidrátból keletkezik.

Inozitot állati és növényi szövetek egyaránt tartalmaznak. Inozitban gazdag élelmiszerek a gabonafélék, az olajos magvak (dió, mogyoró) és a gyümölcsök. Megtalálható ezen felül a húsfélékben, a tej-és tejtermékekben, főzelékfélékben. Az élelmiszerekből az emésztőrendszer a fitáz nevű enzim segítségével szabadítja fel a megfelelő mennyiségű inozitolt.

Mi a folsav?

A folsav (B9 vitamin) a folátok családjába tartozó, vízben oldódó vitamin. A folát a várandósság alatt hozzájárul az anyai szövet növekedéséhez, az immunrendszer megfelelő működéséhez és a sejtosztódásban is szerepet játszik.

Természetes folsav források: a máj, a búzacsíra, a húsok, a tojássárgája, a leveles és egyéb zöldségek (paraj, brokkoli, spárga), a teljes őrlésű gabonák, a citrusfélék és a déligyümöl­csök. Hőkezelés, feldolgozás hatására a folát jelentős mennyisége rövid idő alatt lebomlik.

Adagolás és használati utasítás

Ajánlott adag: napi 1 tasak
Oldja fel a tasak tartalmát 200 ml vízben, keverje össze és igya meg.
Ne lépje túl a napi ajánlott mennyiséget.

Tárolás
Száraz helyen, 25°c alatti hőmérsékleten tartandó.
Gyermekek elől elzárva tartandó.

Ellenjavallatok
A termék bármely összetevőjével szemben fennálló túlérzékenység esetén.

Összetevők 1 tasak (adag) %RDA*
Inozitol (B8 vitamin) 2000 mg -
Folsav (B9 vitamin) 200 ng 100%

Forgalmazó:
NOVO Pharma Hungary Kft.
1138 Budapest, Karikás Frigyes u. 4/B.IV.19.

Gyártó:
az Establo Pharma részére gyártja ICHEM Sp.z o.o.
93-231 Lodz, ul.Dostawcza 12. Lengyelország

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"