Perskindol Active Classic spray 150ml

4290 Ft
29 Ft/ml

Kettős hatása révén egyrészt hűsíti és nyugtatja, másrészt kellemesen melegíti a kezelt területeket. Ezáltal enyhíti a (sport)sérülések nyomán fellépő izomfájdalmakat például izomhúzódás, izomszakadás, rándulások és zúzódások esetén. A Perskindol Active Classic Spray illóolajokat tartalmaz, amelyek az érintett területre kerülve frissítő, hűtő érzést nyújtanak, melyet kellemes melegségérzés követ.

Kettős hatása révén a Perskindol Active Classic Spray ideális lehet munkavégzéskor és az irodában is, mivel enyhíti a munka során fellépő váll-, nyak-, láb-, kar- és hátfájdalmakat, megnyugtatja a kifáradt izmokat és elősegíti azok ellazulását.

Perskindol Active Classic Spray elsősegélynyújtáskor alkalmazva sportsérülések, például izomhúzódások, zúzódások kezelésére ajánlott.

Mi a Perskindol Active Classic Spray, és mikor kell használni?
A Perskindol Active Classic Spray illóolajokat tartalmaz, amelyek az érintett területre kerülve frissítő, hűtő érzést nyújtanak, melyet kellemes melegségérzés követ. A Perskindol Active Classic Spray kettős hatása révén egyrészt hűsíti és nyugtatja, másrészt kellemesen melegíti a kezelt területeket, enyhíti a (sport) sérülések nyomán fellépő izomfájdalmakat, például izomhúzódás, rándulások és zúzódások esetén.

Kettős hatása révén a Perskindol Active Classic Spray ideális lehet munkavégzéskor és az irodában is, mivel enyhíti a munkahelyi és irodai munka során fellépő váll-, nyak-, láb-, kar- és hátfájdalmakat, megnyugtatja a kifáradt izmokat, és elősegíti azok ellazulását.

Összetevők:
Izopropil-alkohol, víz, mentol, Pinus sylvestris, Citrus Aurantium Dulcis, Gaultheria Procumbenst (metil-szalicilátot tartalmaz), Citrus Aurantium Bergamia, Citrus Medica Limonum, Terpineol, Terpineolt Acetát, etil-acetát, benzil-benzoát, Rosmarinus Officinalis, Lavandula Angustifolia, Geraniol, Citronellol, Limonene, Citral, Linalool.

Hogyan kell használni a Perskindol Active Classic Spray-t?
Felnőtteknek és 5 évnél idősebb gyermekeknek: a szórófej enyhe nyomásával körkörösen fújjon kis mennyiségű sprayt az érintett területre. A flakont legalább 15 cm-re kell tartani az érintett területtől.

Figyelmeztetés:
Amennyiben a kezelés során bármilyen nemkívánatos mellékhatást tapasztal, azonnal hagyja abba a spray használatát.
Ne használja a készítményt, ha túlérzékeny vagy allergiás a szalicilátokra, vagy a termék bármely összetevőjére.
Ne használja a terméket nyílt sebre, nyálkahártyákra vagy arcra. Ügyeljen rá, hogy a készítmény szembe ne kerüljön!
Ne használja a sprayt kötés alatt vagy fedett területre. 21 nap folyamatos használat után ajánlott 3 nap szünetet tartani.
A készítmény használata 5 éves kor alatt nem ajánlott. A terméket gyermekektől elzárva kell tartani! Óvatosságból ne alkalmazza készítményt terhesség vagy szoptatás idején.

Ha a készítmény használata során bármilyen mellékhatást tapasztal, hagyja abba a spray használatát. Ha a fellépő tünetek a használat beszüntetését követően sem javulnak, forduljon kezelőorvosához vagy gyógyszerészéhez.
Erősen gyúlékony! Nyílt láng vagy izzó anyag közelében nem használható! Nem tartható gyúlékony anyag közelében. A készítmény használata során ne dohányozzon! Csak jól szellőző helyeken használható.

Tartalom:
Propán/Bután. Túlnyomásos tartály: napfénytől és magas hőmérséklettől védve kell tárolni. Ne tegye ki a tartályt 50°C-nál magasabb hőmérsékletnek.
Nem szabad kiszúrni vagy elégetni, még akkor sem, ha a tartály már üres.

A Perskindol Active Classic Spray a palackon jelzett lejárati időn belül használható fel.

Gyártja:
Vifor SA
CH-1752 Villars-sur-Glâne
Svájc

Forgalmazza:
Ewopharma Hungary Kft.
1021 Budapest, Budakeszi út 73/f

A használati utasítás készítésének ideje: 2012. március

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

.