Vérnyomásmérők

Accumed AW150f Automata vérnyomásmérő adapterrel

A vérnyomásmérővel végzett mérés gyors, egyszerű és pontos értéket mutat, a készülék meghatározza a megfelelő pumpálási szintet az egyéntől függő nyomásoszcilláció alapján, így nem pumpálja és szorítja túl a kart.
10990 Ft
10990 Ft/db

Little Doctor LD23a automata felkaros vérnyomásmérő hálózati adapterrel

A legtöbben úgy gondolják, a magas vérnyomás csakis az idősebbek betegsége, így a következményeivel is csak nekik kell számolni. Kutatások szerint a mozgáshiány, a túlzott stressz, valamint a nem megfelelő táplálkozás miatt egyre több fiatalt is érint. Éppen ezért nekik is érdemes időközönként megmérniük a vérnyomásukat -főleg, ha olyan tüneteket is tapasztalnak, mint szédülés, fejfájás, szívritmuszavar– hiszen a kezeletlen hipertónia hosszútávon olyan szövődményeket okoz, mint a stroke vagy a szívritmuszavar. Sőt, kutatások szerint a fiatalon megjelenő mentális hanyatlásért is felelőssé tehető.
14990 Ft
14990 Ft/db

Little Doctor LD30 automata felkaros vérnyomásmérő hálózati adapterrel

Professzionális nagy kijelzős automata felkaros vérnyomásmérő hálózati adapterrel!
15990 Ft
15990 Ft/db

Visomat Comfort 20/40 vérnyomásmérő

Digitális automata felkaros vérnyomásmérő unverzális mandzsettával.
14990 Ft
14990 Ft/db

Visomat Comfort Plus vérnyomásmérő

Digitális, teljesen automata vérnyomásmérő, vérnyomás,- pulzus,- és pulzusnyomás méréshez, hálózati adapterrel felszerelt.
19990 Ft
19990 Ft/db
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu