Allermed Active Kid allergia elleni orrspray gyermekeknek 10ml

1574 Ft
157 Ft/ml

Az AllerMed Active Kids egy allergia elleni orrspray, amelyet kifejezetten 5 éven felüli gyermekek számára fejlesztettek ki. Akut allergiás panaszok kezelésének mindennapos megelőző és terápiás céllal történő használatára. Klinikai tanulmányok igazolták az allergiás eredetű nátha tüneteinek (tüsszögés, orrfolyás vagy orrdugulás) gyors (egy órán belüli) enyhülését.

Az allergiás reakciót allergének, például pollenek, por, atkák és állatszőrök (pl. kutya-, macska- vagy nyúlszőr) okozzák. Az AllerMed® Active Kids a liposzómákat a természetes sók bizonyított hatásaival ötvözi. Az orrspray naponta több alkalommal is alkalmazható.

Hatása:
Az AllerMed® Active Kids az orr nyálkahártyájára hat. A spray helyreállítja és fokozza a nyálkahártya természetes védekezőképességét. A spray összetevői megnedvesítik a nyálkahártyát és vékony réteget képeznek, amely védőgátként működik és ellenáll az allergéneknek. A liposzómák felszívják az allergéneket és hatástalanítják azokat. A természetes sók enyhítik az orrnyálkahártya duzzanatát, hogy Ön könnyebben tudjon lélegezni.

I. osztályba sorolható orvostechnikai eszköz

Forgalmazza:
VitaPlus Kft, 1037 Budapest

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu