Cukor-Kontroll filteres tea 20x

1747 Ft
87 Ft/db

A Cukor-Kontroll összetevői közül a fahéj segíti az egészséges, normális vércukorszint és az egészséges testsúly fenntartását. A flavonoidokat is tartalmazó fekete áfonyalevél kedvezően befolyásolja a vércukorszintet. A flavonoidok polifenolok, így antioxidáns hatásúak, és segítenek abban, hogy megvédjék a sejteket a szabadgyököktől. Ezen hatásukhoz társul még a csicsóka immunrendszert erősítő és antioxidáns hatása, mellyel támogatja a szervezet ellenálló képességét a káros környezeti hatásokkal és fertőzésekkel szemben.

Alkalmazási javaslat
Naponta 2-3 alkalommal étkezések előtt fél órával 1-1 filtertasakot forrázzon le egy csészényi lobogó, forró vízzel, fedje le, és 5-8 percig hagyja kihűlni, majd a tea filtert kb 10-15 alkalommal húzogassa ki a vízből.
Lehetőleg mindig frissen készítse el, és ízesítés nélkül fogyassza.

Figyelmeztetések:
A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet, valamint az orvos által előírt gyógyszereket és diétát!
Terhes és szoptatós anyáknak nem ajánlott!
A készítmény a vérglukóz szintjét befolyásolhatja.
Gyógyszeres kezelésű diabéteszben csak a kezelőorvos tudomásával szedhető!
Gyógyszergyártási gyakorlat szerint előállított termék.
Ellenőriztesse rendszeresen vércukor szintjét!
Ne lépje túl az ajánlott adagolást.

Forgalmazza:
LC Hungary Kft.
1148 Budapest, Vezér utca 134

OÉTI: 3344/2008

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"