Preventan Quattro tabletta 12x

1574 Ft
131 Ft/db

A Preventan Quattro tabletta klinikailag és empirikusan kimutatott hatású bioaktív anyagok egyedülálló keverékét tartalmazza. Hatása a torokfájdalom gyors megfékezésében és az immunrendszer erősítésében rejlik, melyet kiváltképp a nyálkahártya immunrendszerén fejti ki.

A Laktoferrin hatóanyag közvetlenül a torokfájdalom okozói (vírusok és baktériumok) ellen hat. A ProteQuine hatóanyag nagy mértékkel növeli (71%-kal) a szekréciós immunoglobulin A (SclgA) szintjét. A béta-ciklodextrin segédanyag molekuláris struktúrájának köszönhetően hatásosan segíti a hatóanyag gyors felszívódását és biohasznosulását, ezért a Preventan Quattro hatásosan alkalmazható már a torokfájdalom, megfázás és influenza első jeleitől fogva. A Preventan Quattronak nincsenek mellékhatásai és használata teljesen biztonságos. Alkalmas antibiotikumos kezelés esetén is.

A Preventan Quattro tabletta gyermekeknek három éves kortól adható. Terhes nők esetében az első trimesztert követően, szoptatós anyukák esetében a szoptatási időszak egész időtartama alatt alkalmazható.

Hatóanyagtartalom:
44mg Laktoferrin
1mg ProteQuine (nukleotidok, oligopeptidek, aminosavak)
Béta-ciklodextrin (segédanyag)

Adagolás:
Napi 2 tabletta. Reggel és este. Hagyja szabadon elolvadni a szájában.

Forgalmazza:
SVUS Pharma Hungary Kft.
1153 Budapest, Szerencs utca 32.

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu