Allenasal orrspray

Mire és hogyan használjam az AllenasalŸ orrsprayt?

A légúti allergiában, szénanáthában szenvedő betegek számára nagyon fontos az allergiás tünetek maximális csökkentése. Ezen tünetek közül az egyik legzavaróbb és leggyakoribb az orrdugulás. Az allergiás tünetek - így például az allergiás orrdugulás - enyhítésével jelentősen javul az allergiás betegek életminősége, és teljes életet élhetnek az allergiaszezonban is.

Allenasal orrspray

Az AllenasalŸ egy recept nélkül kapható orrspray, amely az orrba fújva az allergiás orrdugulás kezelésére szolgál, legyen szó akár szezonális, vagy egész évben fennálló allergiás reakcióról. Az AllenasalŸ alkalmazása akkor javasolt, ha Önnél az allergiás orrdugulás a vezető tünet, és átmenetileg - a tablettás antihisztamin (pl. AllegraŸ 120 mg) kezelés mellett - egy helyileg alkalmazható orrspray-vel is ki szeretné egészíteni a terápiáját.

Szüksége lehet - a tablettás antihisztamin (pl. AllegraŸ 120 mg) kezelés mellett - AllenasalŸ orrsprayre is, ha az alábbiak közül legalább egyet igaznak vél az allergiáját illetően:
- Az orrdugulás zavarja az alvásban.
- Az orrdugulás negatívan hat a napi aktivitására, pihenésére, sporttevékenységére.
- Az orrdugulás miatt csökken a munkahelyi / iskolai teljesítménye.
- Az orrdugulás nem, vagy csak nehezen tolerálható az Ön számára.

Az AllenasalŸ orrsprayt felnőttek és 6 év feletti gyermekek is használhatják.

Orvosi javaslat nélkül a kezelés ne legyen hosszabb 7 napnál.

Ha bármilyen további kérdése van a készítmény alkalmazásával kapcsolatban, kérjük, olvassa el a betegtájékoztatót, illetve kérdezze meg orvosát vagy gyógyszerészét.

Honlap: http://www.allegra.hu

Termékek:

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"