Ördögnyelv kivonat zöld teával kapszula 30x

6330 Ft
211 Ft/db

Az ördögnyelv-kivonat (glükomannán) és zöldtea-kivonat (Camellia sinensis) a csökkentett energiatartalmú étrend keretein belül hozzájárul a testsúlycsökkentéshez. A zöld tea hozzájárulhat a testtömeg csökkentő diéta eredményességéhez.

Testsúlycsökkentés, testtömeg csökkentő diéta kiegészítésére

Összetevők:
ördögnyelv (Amorphophallus konjac)-kivonat (glükomannán), zselatin (kapszula), kukoricakeményítő, zöldtea-kivonat (Camellia sinensis)

Adagolás:
Felnőtteknek étkezés előtt napi 2 vagy 3 kapszulát bőséges folyadékkal (vízzel) bevenni, a nagyobb hatás érdekébena az első kapszulát éhgyomorra reggel vegyük be.

Egységnyi tartalom:
Hatóanyag érték a napi adagban, 2 vagy 3 kapszula tartalma:

2 kapszula 3 kapszula
glükomannán 666 mg 1000 mg
zöldtea polifenol 31,88 mg 47,82 mg
koffein 5,92 mg 8,88 mg

Figyelmeztetés:
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Gyermekek elől elzárva, szobahőmérsékleten tárolja! Fogyasztása gyermekek és terhes nők számára nem ajánlott! Ha a fogyasztónak nyelési nehézségei vannak valamint elégtelen folyadékbevitel esetén fulladásveszély merülhet fel.
A diétát és a fogyást önmagában egyik termékkel sem lehet elérni, csak kiegészíteni a helyes táplálkozást és a megfelelő életmódot.

Gyártja és forgalmazza:
Celsus Természetgyógyászati Kft.
Cím: 1027 Budapest, Margit krt. 56.
OÉTI notifikációs szám: 14230/2014

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu