Herbária Zöld Kávé tabletta 60x

2572 Ft
43 Ft/db

A kutatások alapján a zöld kávé kivonat sikeresen kiegészítheti a testsúlycsökkentő diétát.

A zöld kávé nem pörkölt kávészemekből áll. A fekete kávé pörkölése során alakulnak ki azok az íz és aroma anyagok, amelyek a kávé ital aromáját ízét adják. A pörkölés során egyes anyagok átalakulnak, mások lebomlanak. A zöld kávéban ez az átalakulás nem történik meg, így a természetes anyagokat magasabb koncentrációban tartalmazzák.

A zöld kávé legfontosabb hatóanyaga a klorogénsav, amely a polifenolok csoportjába tartozik. A kávébabot 240-250 Celsius-fokon pörkölik, ezen a hőmérsékleten a klorogénsav jelentős része lebomlik, így ez az anyag csak a zöldkávéban található meg. A klorogénsav régóta ismert. Megtalálható más zöldségben, gyümölcsben is, azonban a zöld kávéban, magasabb koncentrációban fordul elő. Erős antioxidáns, amely több szervezetünkben lejátszódó folyamatra pozitívan hat. Az újabb kutatások alapján csökkenti a vércukorszintet, ennek következtében a glukóz felhasználást.

A klorogénsav csökkenti a vérnyomást, antioxidáns tulajdonságai miatt pozitívan hat a gyulladásos folyamatokra is. Az előbb felsorolt hatások miatt a zöld kávé jó hatással van a testsúlycsökkentő diétában. A zöld kávé jótékony hatását már több kutatás is bebizonyította. A kutatások során a tesztelt személyek zöld kávé extraktumot kaptak (200mg/nap), majd vizsgálták az extraktum hatását. A zöld kávé extraktumot kapó személyek 12 hét alatt 4,97kg-ot fogytak (Dellalibera 2007).

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"