Basica Sport italpor 240g

4128 Ft
17200 Ft/kg

Basica Sport - Ásványi anyagokat (elektrolitok), szénhidrátokat, nyomelemeket és vitaminokat tartalmazó étrend-kiegészítő sport-italpor.

Regeneráció és teljesítmény
Különleges táplálkozáshoz, intenzív fizikai és szellemi igénybevétel esetén ajánlott. - OSEI 22/06. (Az Országos Sportegészségügyi Intézet Dopping ellenőrző Laboratóriuma által bevizsgált és jóváhagyott termék.)

Adagolás:
1 napi adag 60g 1-2 liter vízben feloldva.

Intenzív sportolás esetén (futás, kerékpározás, foci):
- 2 órával a sport aktivitás megkezdése előtt: 250-500 ml BasicaŸ Sport italt ajánlott, a szervezet folyadék és energia szükségleteihez.
- Közvetlenűl a sport aktivitás megkezdése előtt: 125-250 ml BasicaŸ Sport ital ajánlott, a szervezet folyadék és energia szükségleteihez.
- A sport aktivitás alatt: minden 15-20 percben legalább 125-250 ml BasicaŸ Sport ital ajánlott, a szervezet folyadékveszteségének pótlására.
- Közvetlenűl az edzés, vagy verseny után: 250-500 ml BasicaŸ Sport ital ajánlott, a szervezet folyadékveszteségének és energia veszteségeinek pótlására.

Nem versenyszerű napi sportaktivitás mellett, ajánlott napi fél liter Basica Sport ital több részben történő elfogyasztása.

A Basica Sport italt fent leírt használatával eredményesen növelheti sportteljesítményét, valamint gyorsíthatja a szervezet sportolás utáni regenerációját.

Figyelmeztetés
A javasolt napi adagot ne lépje túl.
A táplálék kiegészítő nem pótolja a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet.
A terméket kisgyermek elől elzárva kell tartandó.
Száraz helyen tárolja.

Összetevők (1 napi adag / 60 g ~ 4 evőkanál – kiad kb. 1 litert)
maltodextrin 31g
szaharóz 18g
nátrium(citrát) 750mg
kálium(citrát) 400mg
kálcium(citrát) 200mg
L-karnitin(tartarát) 200mg
magnézium(citrát) 120mg
C-vitamin 150mg
vas(citrát) 5,0mg
cink(citrát) 5,0mg
B2 –vitamin 4,0mg
réz(citrát) 1,0mg
molibdén(Na-molibdát) 50µg
króm(klorid) 40µg
szelén(szelénélesztő) 30µg

Összetevők:
Maltodextrin, glükóz, szacharóz, savanyúságot szabályozó citromsav, nátriumcitrát, káliumcitrát, magnéziumcitrát, kalciumkarbonát, C-vitamin, karnitintartarát, aroma, cinkcitrát, szelénélesztő, vascitrát, B2-vitamin, rézcitrát, krómklorid, nátrium-molibdát.

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu