Patikárium Kerti és spanyol kakukkfű levél és virág filteres tea 25x

Patikárium

A tudás ajándéka

A Parma Produkt Gyógyszergyártó Kft. 1996-ban alakult, tulajdonosa a PHOENIX Pharma Zrt. mely Magyarország egyik legnagyobb forgalmú gyógyszer-nagykereskedelmi vállalkozása. Cégünk fő feladata, hogy rugalmasan, partnereink a nagykereskedők igényeinek megfelelő mennyiségben, ellenőrzött, állandó minőségben gyártsa a tevékenységi körébe eső gyógyszerkészítményeket, gyógytermékeket, egyéb termékeket. A nagykereskedők közvetítésével látja el a gyógyszertárakat készítményeivel.

Patikárium teák

A ma használatos gyógynövények nagy része már az ókorban is ismert volt. A természetben megtalálható hatóanyagok, teákban, illóolajokban, kenőcsökben, stb. történő alkalmazása a XXI. században ismét előtérbe került. Szerepük nem csak a már kialakult betegségek kezelésében jelentős, hanem az egészségmegőrzés területén is, vagy gyógyszeres terápia kiegészítőjeként.

A teát eredetileg orvosságként használták, és mint gyógynövény került be először napi italaink közé. A gyógynövényekből készülő teák az illető növény gyógyító erejét hordozzák magukban, így azok rendkívül változatos hatással rendelkeznek. Számtalan különböző testi-lelki problémára alkalmazható gyógyteát különítünk el. Kérem, tekintse meg termékcsaládunk tagjait!

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu