Patikárium

A tudás ajándéka

A Parma Produkt Gyógyszergyártó Kft. 1996-ban alakult, tulajdonosa a PHOENIX Pharma Zrt. mely Magyarország egyik legnagyobb forgalmú gyógyszer-nagykereskedelmi vállalkozása. Cégünk fő feladata, hogy rugalmasan, partnereink a nagykereskedők igényeinek megfelelő mennyiségben, ellenőrzött, állandó minőségben gyártsa a tevékenységi körébe eső gyógyszerkészítményeket, gyógytermékeket, egyéb termékeket. A nagykereskedők közvetítésével látja el a gyógyszertárakat készítményeivel.

Fő tevékenységünk gyógyszer-és gyógyhatású készítmények gyártása, csomagolása. Tabletta, oldat, kenőcs és kúp gyártására rendelkezünk gyártási engedéllyel.

A jelenleg működő 3 telephelyünk alkalmas arra, hogy az OGYI, ill. GMP előírásainak megfelelő módon történjen az általunk jelenleg gyártott különféle gyógyszerformák előállítása.

Törekvésünk, hogy a gyógyszerészek és a betegek érdekeit szem előtt tartva széles termékpalettán jó minőségi termékekkel lássuk el a gyógyszertárakat.

Különös gondot fordítunk készítményeink esztétikus, jól kezelhető csomagolására.

Az elmúlt évek során folyamatosan fejlődtünk. Három telephelyünkön – egy nemrég megújult budapesti, egy vecsési és egy korszerű szegedi telephelyen – jól felkészült szakemberek irányításával a GMP előírásainak megfelelően végezzük tevékenységünket.

2012-ben pedig egy régi nagy álmunk került megvalósításra, elindítottuk saját, folyamatosan bővülő termékcsaládunkat Patikárium néven. A márkanév kiválasztása nem véletlen, hiszen a gyógyszerkönyvi minőségű alapanyagokból készülő termékeinket csak gyógyszertárakban kívánjuk forgalmazni.

Struktúránkból adódóan képesek vagyunk és törekszünk arra, hogy gyorsan és rugalmasan reagáljunk a felmerülő piaci igényekre. Mindezt csak akkor tudjuk megvalósítani, ha megfelelően képzett munkatársakkal rendelkezünk, akik a különböző szinteken, meghatározott kereteken belül, jó döntéseket hoznak.

Gyógyszertári vevőinkkel történő személyes kapcsolattartás fontos eszköze rendszeres részvételünk a szakma legnagyobb, évenként megrendezésre kerülő eseményén a Gyógyszerészek Országos Kongresszusán, Siófokon. A kiállításon partnereinknek – szállítóinknak közvetlen és közvetett vevőinknek egyaránt – lehetőséget biztosítunk arra, hogy találkozzanak cégünk vezetőivel.

Hagyományosan jó kapcsolatokat ápolunk az Egyetemek Gyógyszerészeti tanszékeivel, a Magyar Gyógyszerészeti Társasággal valamint a Magyar Gyógyszerész Kamarával.

Tablettázó, oldat és kenőcs-készítő, valamint csomagoló üzemeinkben saját készítményeink gyártásán kívül szabad kapacitásunkat kihasználva egyéb partnereink számára is dolgozunk bérmunka szerződések keretében.

Vecsésen és Budapesten lehetőségünk van gyógyszernek nem minősülő, egyéb termékek (pl. kozmetikumok, étrend-kiegészítők) gyártására, csomagolására. Budapesti telephelyünkön engedélyünk van a HACCP előírások betartása mellett folyékony takarmány-kiegészítők előállítására.

Kiemelten fontosnak tartjuk a vevőink megelégedettségét, a költséghatékony gazdálkodást, valamint szakembereink, ill. nem szakképzett dolgozóink rendszeres, a jó munkavégzéshez szükséges továbbképzését.

Honlap: http://www.patikarium.hu
Cím: 1145 Budapest, Uzsoki utca 36/a
Telefon: (06-1) 470-4420, (06-1) 273-1944
Fax: (06-1) 470-4423, (06-1) 273-1945

Termékek:

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"