Speciális bőrápoló kozmetikumok

FS Hand Pigment Őssejtes kézápoló emulzió 125ml

Az öregedés jelei a kezeken láthatóak a leghamarabb. A Pigment Hand olyan kézápoló, mely az őssejtes bőrmegújító TrioStem 3 Complex mellet pigmenthalványító összetevőt is tartalmaz. Megújítja a kéz bőrét, és csökkenti a korral járó pigmentfoltokat.
4990 Ft
40 Ft/ml

FS Pigment Emulsion SPF 25 Őssejtes emulzió 30ml

Bőrtápláló, bőrmegújító emulzió, pigmenthalványító összetevővel és erőteljes fényvédelemmel. Az TrioStem 3 Complex növényi őssejtjei és humán őssejtaktivátora támogatják a bőr megújulását. A pigmenthalványító összetevők mérséklik a pigmentációs folyamatokat. A termék nagyobb bőrfelületen is használható a halványabb bőrszín elérésére, illetve célzottan is használható pigmentfoltokra. Magas fényvédő faktorral véd az UV sugárzás ellen, így mérsékelheti a napozás okozta pigmentfoltok kialakulását.
9990 Ft
333 Ft/ml

FS Pigment Serum Őssejtes szérum 30ml

Bőrtápláló, bőrmegújító szérum, pigmenthalványító összetevővel és erőteljes fényvédelemmel. Az TrioStem 3 Complex növényi őssejtjei és humán őssejtaktivátora támogatják a bőr megújulását. A pigmenthalványító összetevők mérséklik a pigmentációs folyamatokat. A termék nagyobb bőrfelületen is használható a halványabb bőrszín elérésére, illetve célzottan is használható pigmentfoltokra. Használható magában is, de nappalra kombinálható a 25-ös fényvédőt tartalmazó Pigment emulzióval.
9990 Ft
333 Ft/ml

FS Pure Eye Őssejtes kétfázisú szemfestéklemosó 125ml

Szemfesték eltávolítására szolgáló kétfázisú lemosó, mely összeállításánál előtérbe kerültek a szemkörnyék finom bőrének speciális igényei. Bőrmegújító őssejtes összetevőt, ránctalanító peptideket, vitamint és gyógynövényeket is tartalmaz.
4990 Ft
40 Ft/ml

FS Pure Pigment Őssejtes kétfázisú arctisztító pigmentációra 125ml

A Pure Pigment használata, a pigmenthalványító termékek mellett javasolt a bőr tisztítására. Olajos és vizes komponensei a szennyeződés széleskörű eltávolítását szolgálják. Gyógynövényekkel, őssejtes és pigmenthalványító összetevőkkel teszi teljessé a bőrápolást.
4990 Ft
40 Ft/ml
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu