Hemopropin aranyérkenőcs 20g

1496 Ft
74800 Ft/kg

A Hemopropin kenőcs védőréteget képez a végbél sérült nyálkahártyáján és így enyhíti az aranyét okozta kellemetlen tüneteket (úgymint fájdalom, égető érzés és viszketés, melyek általában a végbél területén jelentkező másodlagos gyulladás következményei.

Hemopropin aranyérkenőcs
Az aranyér okozta kellemetlen tünetek enyhítésére

Orvostechnikai eszköz
Hatását elsősorban fizikai úton fejti ki.

Összetevők: petróleum, lanolin, alkohol, víz, propolisz viasz, római kamilla (anthemis nobilis).

Felhasználása:
A Hemopropin kenőcs – belső és külső aranyér esetén egyaránt- védőréteget képezve csökkenti a végbél irritációját és a székeléskor jelentkező fájdalmat.

A Hemopropin kenőcs védőréteget képez a végbél sérült nyálkahártyáján és így enyhíti az aranyét okozta kellemetlen tüneteket (úgymint fájdalom, égető érzés és viszketés, melyek általában a végbél területén jelentkező másodlagos gyulladás következményei. A kialakuló filmréteg (védőréteg) megakadályozza, hogy a széklet a sérült nyálkahártyával érintkezésbe kerüljön. A székletürítés megkönnyítésének köszönhetően (fájdalom és erőfeszítés nélkül székletürítés) a sérült nyálkahártya igen gyorsan tud regenerálódni.

Használati útmutató:
Heveny tünetek esetén reggel é este kenje be a végbél megtisztított környékét A Hemopropin kenőccsel. A tünetek enyhülése esetén a kenőcsöt csak este kell alkalmazni. A készítmény a tubusra (a kupak helyére) szerelhető applikátor segítségével belső aranyér esetén is használható. Használat előtt távolítsa el az applikátor védőkupakját.

Ellenjavallat:
A készítmény bármely összetevőjével szembeni túlérzékenység következtében kialakuló allergiás reakció.

Figyelmeztető:
Propoliszra allergiás betegek nem használhatják ezt a készítmény.
Csak külsőleges használatra.
Gyermekektől elzárva tartandó.

Tárolás:
Száraz, hűvös helyen tárolandó.

Figyelem
A készítmény a megfelelő hatás érdekében sűrű állagú, ezért felhasználás előtt célszerű egy ideig szobahőmérsékleten tartani, hogy a kenőcs a tubusból könnyebben kinyomható legyen.

Gyártó:
APIPHARMA d.o.o., Jeronima Kavanjine 26, 10090 Zagreb, Croatia, EU

Forgalmazó:
CORDWELL Kft.
1118 Budapest, Villányi út 101

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"