Normaflore belsőleges szuszpenzió 30x5ml

Egészségesen a strandon

2015. augusztus 16. 
A strandok színes forgatagában gyakran elfelejtünk odafigyelni az étkezésre, és túl sokat vagy túl gyorsan eszünk, legtöbbször zsíros és fűszeres ételeket. Ezeket általában az olcsónak tűnő helyeken vásároljuk meg, és szem elől tévesztjük az étterem minőségét és higiéniáját. Azonban ezek a figyelmetlenség gyakran hasi fájdalomhoz, hányingerhez és hasmenéshez vezethetnek. A gyomorrontás egyes tünetei intő jelek, amik figyelmeztetnek, hogy a kellemes kikapcsolódás közepette elfeledkeztünk a helyes táplálkozásról. Ha felmerülnek ezek a problémák, akkor nagyon fontos, hogy a kiszáradás elkerülése érdekében eleget igyunk. Amennyiben pedig nemcsak egy enyhe problémáról van szó, érdemes a különböző gyógykészítményeket segítségül hívni.

Felnőttkori hasmenés

2015. augusztus 02. 
A hasmenés kellemetlen, kimerítő, nehezen kezelhető. Többféle módon is el lehet kapni, és a kezelésére sem csak egyféle megoldás létezik. Most összegyűjtjük a legfontosabb tudnivalókat.
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu