Vegye át díjmentesen megrendelését PostaPontokon

Posták, MOL kutak, MPL Csomagautomaták és COOP postapontok

Online patikánkban leadott megrendeléseket csomagküldés formájában a háztól-házig kézbesítésen kívül bizonyos Postákon, Mol kutakon, az MPL által üzemeltetett Csomagautomatából és bizonyos COOP postapontokon is át tudja venni. A megrendelések Posta Ponton történő átvételében partnerünk a Magyar Posta Logisztikai üzletága, az MPL.

Megrendelések PostaPontokon való átvétele
vásárlási értéktől függetlenül díjmentes.Fizetési módok:
- előre utalás: banki átutalással patikánk részére
- utánvét: Postán és MOL kutakon készpénzben, illetve az ott elfogadott más módokon
- Csomagautomatáknál előre utalással vagy utánvéttel, utóbbi átvételkor kizárólag bankkártyás fizetéssel történhet, mely vásárlásnak minősül és nem pénzfelvételnek.
(elfogadott bankkártyák: valamennyi chipes és mágnes csíkos VISA, ELectron, Mastercard, Maestro vagy American Express bankkártya)


Fontos információk:

Megrendelés leadásakor a szállítási címhez, a kiválasztott Posta/MOL kút/Csomagautomata/COOP postapont címét kell megadni Postán maradó, MOL kúton maradó, Csomagautomatából vagy COOP postapontokon való átvétel kiválasztása esetén!

Megrendelésének átvételéről SMS-ben kap tájékoztatást, melyet a Posta küld az Ön részére.

Csomagautomatából 2 naptári napig veheti át megrendelését. Amennyiben ez idő alatt Ön nem veszi át megrendelését a Csomagautomatából, úgy az automatához legközelebbi Postán veheti át megrendelését 5 naptári napig az adott Posta nyitva tartási idejében.

A Csomagautomatákból csak bizonyos paraméterek betartása mellett biztosított az átvétel. Így ha megrendelése nem felel meg valamely paraméternek, úgy patikánk értesíteni fogja Önt, hogy válasszon mások átvételi vagy szállítási módot.

Csomagautomatával kapcsolatos kérdések és problémák esetén a nap 24 órájában rendelkezésre áll a Posta ügyfélszolgálata a 06-1-421-7282-es telefonszámon

A Posták, MOL kutak és COOP postapontok 5 naptári napig tárolják a csomagot , ezt követően visszajuttatják patikánkba. Az 5 napos tárolási idő alatt megrendelését a PostaPontok nyitva tartási idejében bármikor átvehető.

A PostaPontokra történő megrendelések kiszállításában partnerünk az MPL, a Magyar Posta Logisztikai üzletága.

Posta Pontok listája: Posta Pontok

Honlap: http://www.postapont.hu

Hírek:

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu